Wie zijn wij?

Studentenvereniging ’t KAG is een vereniging zonder verplichtingen!

Feesten doe je het beste tijdens je studententijd en natuurlijk het liefst zoveel als mogelijk. Feesten tot in de vroege uurtjes en daarnaast ook je gezicht laten zien op school.

Onze feesten en gezellige dinsdagavonden worden gehouden in Café de Kater in Breda, wat voor ons als een tweede thuis voelt. Wij organiseren als vereniging meerdere leuke activiteiten per jaar. Denk hierbij aan een BBQ, bowlen, schaatsen en een jaarlijkse wintersportvakantie. Daarnaast borrelen wij iedere dinsdag gezellig samen. Op deze manier leer je snel nieuwe mensen kennen, doe je vriendschappen op en haal je het beste uit je studententijd!

Wat ons verschillend maakt van andere studentenverenigingen is onze “niets moet, alles mag” mentaliteit. Wij hebben geen verplichtingen voor onze leden en ontgroenen doen wij ook niet aan.

Naast volop feesten houden wij ons ook nog bezig met andere dingen. Ieder jaar wordt er een Charity Diner voor het goede doel georganiseerd, publiceren wij een schitterend jaarboek, helpen wij Breda University of Applied Sciences waar nodig en onderhouden wij contacten met andere verenigingen en disputen in ons mooie Breda.

Want: “’t Komt Allemaal Goed!

Social Media