KAG pas sponsoren

Category

Skifest

Elk jaar gaan wij op wintersport naar Dutchweek Festival in Val Thorens. Skifest organiseert de vetste wintersportreizen naar de Alpen, altijd gegarandeerd een feestje!

Qub3z

QUB3Z is een groot bedrijf in VR en virtuele werkruimtes etc. Wij zijn er erg trots op dat zij ons sponseren.

VWM

Ook onze KAGgers moeten wel eens door een ander van A naar B gebracht worden als ze zelf niet meer mogen rijden of kunnen fietsen. VWM verleent dan geweldig taxiwerk tegen een leuke korting!

Popocatepetl Breda

Gelegen op de hoek van de Havermarkt en de Schoolstraat vind je dit bekende Mexicaanse restaurant. Popocatepetl is hét adres voor de lekkerste taco’s, burrito’s, enchiladas en alle andere Mexicaanse lekkernijen van Breda! Bij Popocatelpetl hebben we een leuke aanbieding gekregen voor KAG leden.

Happy Tosti Veemarktstraat

Wat is er nu lekkerder dan een heerlijke tosti? Daar kan natuurlijk niets tegenop! Happy Tosti heeft een speciaal, heel scherp geprijsd menu voor ons samengesteld.

Bar-Dancing Peddels

Natuurlijk zijn wij elke dinsdagavond tot 02.00 in Café De Kater te vinden. Maar ook gaan we vaak door bij Bar-Dancing Peddels en hier wederom korting op dat overheerlijke goude drankje!

Cafetaria De Toren

Cafetaria de Toren is al jaren een begrip in Breda. Gevestigd onder de mooiste toren van Nederland wordt de lekkerste friet en snacks bereid. Leden van ’t KAG profiteren hier van lekkere kortingen.

Slijterij Spraakwater

Gelegen op Brabantplein (direct naast de campus van BUas) is deze KAGpas sponsor gevestigd. Hier genieten wij van hele mooie kortingen op allerlei soorten (alcoholische) dranken.