Partners

Hoofdsponsoren

Breda University of Applied Sciences (BUas)

Breda University of Applied Sciences is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor hoger onderwijs. Zij bereiden studenten voor op een internationale carrière. Er studeren circa 7.000 Nederlandse en buitenlandse studenten uit zo’n 100 landen.

Café De Kater

Café de Kater is een uitgaanscafé met de uitstraling van een bruine kroeg. Zonder twijfel is dit de reden waarom wij KAGgers dit café als ons tweede thuis zien, iedere dinsdag houden wij hier onze KAG-avond. Zoek je een leuk café, waar je gezelligheid kan treffen? Dan is Café de Kater het juiste adres!

Facilicom

Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener EN het grootste familiebedrijf van Nederland! Met ongeveer 25.000 medewerkers hebben ze zichzelf specialist gemaakt in ruim 6 verschillende branches. Facilicom Group geeft ons als hoofdsponsor de kans om te genieten van onze studententijd. Daarbij krijgen wij ook de mogelijkheid om ons te oriënteren in de arbeidsmarkt voor diverse […]

BAS EVENTS

Bas-Events is hét projectbureau voor barpersoneel, in de evenementen branche. De medewerkers worden intern opgeleid door het delen van jarenlange ervaring. Bas-Events staat voor kwaliteit en geeft gezicht aan het barpersoneel op evenementen. Dit gezicht is vrolijk, enthousiast en klantgericht, maar hierachter schuilt eveneens ervaring, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Als hoofdsponsor van ’t KAG biedt Bas-Events […]

KAG Pas sponsoren

Elk jaar gaan wij op wintersport naar Dutchweek Festival in Val Thorens. Skifest organiseert de vetste wintersportreizen naar de Alpen, altijd gegarandeerd een feestje!
QUB3Z is een groot bedrijf in VR en virtuele werkruimtes etc. Wij zijn er erg trots op dat zij ons sponseren.
Ook onze KAGgers moeten wel eens door een ander van A naar B gebracht worden als ze zelf niet meer mogen rijden of kunnen fietsen. VWM verleent dan geweldig taxiwerk tegen een leuke korting!
Gelegen op de hoek van de Havermarkt en de Schoolstraat vind je dit bekende Mexicaanse restaurant. Popocatepetl is hét adres voor de lekkerste taco’s, burrito’s, enchiladas en alle andere Mexicaanse lekkernijen van Breda! Bij Popocatelpetl hebben we een leuke aanbieding gekregen voor KAG leden.
Wat is er nu lekkerder dan een heerlijke tosti? Daar kan natuurlijk niets tegenop! Happy Tosti heeft een speciaal, heel scherp geprijsd menu voor ons samengesteld.
Natuurlijk zijn wij elke dinsdagavond tot 02.00 in Café De Kater te vinden. Maar ook gaan we vaak door bij Bar-Dancing Peddels en hier wederom korting op dat overheerlijke goude drankje!
Cafetaria de Toren is al jaren een begrip in Breda. Gevestigd onder de mooiste toren van Nederland wordt de lekkerste friet en snacks bereid. Leden van ’t KAG profiteren hier van lekkere kortingen.
Gelegen op Brabantplein (direct naast de campus van BUas) is deze KAGpas sponsor gevestigd. Hier genieten wij van hele mooie kortingen op allerlei soorten (alcoholische) dranken.