Breda University of Applied Sciences (BUas)

Breda University of Applied Sciences is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor hoger onderwijs. Zij bereiden studenten voor op een internationale carrière. Er studeren circa 7.000 Nederlandse en buitenlandse studenten uit zo’n 100 landen.

Café De Kater

Café de Kater is een uitgaanscafé met de uitstraling van een bruine kroeg. Zonder twijfel is dit de reden waarom wij KAGgers dit café als ons tweede thuis zien, iedere dinsdag houden wij hier onze KAG-avond. Zoek je een leuk café, waar je gezelligheid kan treffen? Dan is Café de Kater het juiste adres!

BAS EVENTS

Bas-Events is hét projectbureau voor barpersoneel, in de evenementen branche. De medewerkers worden intern opgeleid door het delen van jarenlange ervaring. Bas-Events staat voor kwaliteit en geeft gezicht aan het barpersoneel op evenementen. Dit gezicht is vrolijk, enthousiast en klantgericht, maar hierachter schuilt eveneens ervaring, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Als hoofdsponsor van ’t KAG biedt Bas-Events […]

KAG Pas sponsoren

Met trots delen wij onze nieuwe KAG pas sponsor: Feestcafé de Dokter!! Op vertoon van je KAG pas krijg je elke dag na 02.00 uur een fantastische korting!
Elk jaar gaan wij op wintersport naar Dutchweek Festival in Val Thorens. Nymma regelt dit voor studenten voor een heel aantrekkelijke prijs. Dit is gegarandeerd een feestje!
QUB3Z is een groot bedrijf in VR en virtuele werkruimtes etc. Wij zijn er erg trots op dat zij ons sponseren.
Ook onze KAGgers moeten wel eens door een ander van A naar B gebracht worden als ze zelf niet meer mogen rijden of kunnen fietsen. VWM verleent dan geweldig taxiwerk tegen een leuke korting!
Gelegen op de hoek van de Havermarkt en de Schoolstraat vind je dit bekende Mexicaanse restaurant. Popocatepetl is hét adres voor de lekkerste taco’s, burrito’s, enchiladas en alle andere Mexicaanse lekkernijen van Breda! Bij Popocatelpetl hebben we een leuke aanbieding gekregen voor KAG leden.
Heb jj zin om Bourgondisch te genieten? Dan ben je bij The Local Taste aan het juiste adres. Met de munten van The Local Taste ontvangen KAGgers namelijk bij aankoop van een drankje bijeen van de deelnemende horeca zaken een GRATIS borrel gerecht! Je wordt compleet verrast. Hoe gaaf is dat?
Cafetaria de Toren is al jaren een begrip in Breda. Gevestigd onder de mooiste toren van Nederland wordt de lekkerste friet en snacks bereid. Leden van ’t KAG profiteren hier van lekkere kortingen.
Gelegen op Brabantplein (direct naast de campus van BUas) is deze KAGpas sponsor gevestigd. Hier genieten wij van hele mooie kortingen op allerlei soorten (alcoholische) dranken.