Breda University of Applied Sciences (BUas)

Breda University of Applied Sciences is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor hoger onderwijs. Zij bereiden studenten voor op een internationale carrière. Er studeren circa 7.000 Nederlandse en buitenlandse studenten uit zo’n 100 landen.

Café De Kater

Café de Kater is een uitgaanscafé met de uitstraling van een bruine kroeg. Zonder twijfel is dit de reden waarom wij KAGgers dit café als ons tweede thuis zien, iedere dinsdag houden wij hier onze KAG-avond. Zoek je een leuk café, waar je gezelligheid kan treffen? Dan is Café de Kater het juiste adres!

PION Horeca & Promotie

PION is een jong horeca uitzendbureau, dat graag met studenten samenwerkt. Als nieuwe hoofdsponsor van ’t KAG kan PION personeel leveren voor verschillende grote evenementen in de regio. Ben jij als student op zoek naar een toffe horeca bijbaan? Dan is PION absoluut iets voor jou!

Facilicom

Facilicom is één van de grootste werkgevers op Facility gebied. Als een gigant opererend vanuit het hoofdkantoor in Schiedam, met daarnaast vestigingen in Antwerpen en Londen, heeft Facilicom goed contact met bedrijven in de branche. Facilicom geeft als hoofdsponsor ons de kans om naast onze studententijd, ons te oriënteren op de arbeidsmarkt.

KAG Pas sponsoren

Elk jaar gaan wij op wintersport naar Dutchweek Festival in Val Thorens. Skifest organiseert de vetste wintersportreizen naar de Alpen, altijd gegarandeerd een feestje!
QUB3Z is een groot bedrijf in VR en virtuele werkruimtes etc. Wij zijn er erg trots op dat zij ons sponseren.
Dagje weg Breda. Bij dagje weg Breda vind je de leukste activiteiten voor een dagje uit in Breda. Dagje uit, helpt jou bij het samenstellen van de perfecte dag uit. Dagje weg Breda heeft een ruim aanbod aan groep activiteiten die aansluit bij ieders wensen. Leden van ’t KAG profiteren hier van leuke kortingen.
Ook onze KAGgers moeten wel eens door een ander van A naar B gebracht worden als ze zelf niet meer mogen rijden of kunnen fietsen. VWM verleent dan geweldig taxiwerk tegen een leuke korting!
De tofste en nieuwste arcadespellen zijn te vinden bij Gamestate. De perfecte plek voor een eerste date, een middagje met je kleine broertje/zusje of gewoon met wat mede KAGgers, voor elke gelegenheid is Gamestate the place to be! En extra leuk met een leuke KAG deal!
Wil je iets uitprinten voor school of voor jezelf? Dat kan natuurlijk bij Copynet in Breda! Bij Copynet krijg je korting als KAG lid. Psssst ideaal voor je scriptie!
Gelegen op de hoek van de Havermarkt en de Schoolstraat vind je dit bekende Mexicaanse restaurant. Popocatepetl is hét adres voor de lekkerste taco’s, burrito’s, enchiladas en alle andere Mexicaanse lekkernijen van Breda! Bij Popocatelpetl hebben we een leuke aanbieding gekregen voor KAG leden.
Wat is er nu lekkerder dan een heerlijke tosti? Daar kan natuurlijk niets tegenop! Happy Tosti heeft een speciaal, heel scherp geprijsd menu voor ons samengesteld.
Natuurlijk zijn wij elke dinsdagavond tot 02.00 in Café De Kater te vinden. Maar ook gaan we vaak door bij Bar-Dancing Peddels en hier wederom korting op dat overheerlijke goude drankje!
Cafetaria de Toren is al jaren een begrip in Breda. Gevestigd onder de mooiste toren van Nederland wordt de lekkerste friet en snacks bereid. Leden van ’t KAG profiteren hier van lekkere kortingen.
Gelegen op Brabantplein (direct naast de campus van BUas) is deze KAGpas sponsor gevestigd. Hier genieten wij van hele mooie kortingen op allerlei soorten (alcoholische) dranken.