KAG pas sponsoren

Slijterij Spraakwater

Gelegen op Brabantplein (direct naast de campus van BUas) is deze KAGpas sponsor gevestigd. Hier genieten wij van hele mooie kortingen op allerlei soorten (alcoholische) dranken.

Café De Kater

Elke KAG-avond op dinsdag is een avond om naartoe te gaan. Alle leden krijgen op de dinsdagavond 4 bier voor maar 6 euro! Op andere avonden krijg je hier 25% korting op je bier, wijn of fris!

Cafetaria De Toren

Cafetaria de Toren is al jaren een begrip in Breda. Gevestigd onder de mooiste toren van Nederland wordt de lekkerste friet en snacks bereid.

Van Speijk Fietsen

We hebben allemaal wel eens te maken met een kapotte fiets. Altijd vervelend, maar gelukkig biedt deze KAGpas sponsor de oplossing. Met hun jarenlange ervaring hebben zij je fiets zo weer gerepareerd!

Bar-Dancing Peddels

Natuurlijk zijn wij elke dinsdagavond tot 02.00 in Café De Kater te vinden. Maar ook gaan we vaak door bij Bar-Dancing Peddels en hier wederom korting op dat overheerlijke goude drankje!

Doppio Espresso Breda

Als je lekker op een terras wilt zitten op de Grote Markt, dan kan dat bij Doppio! Buiten een koffie en thee assortiment, kun je hier ook gaan zitten voor onder andere belegde broodjes en sappen. Verder is het een goede plek om je laptop te openen en aan school te werken in een leuke omgeving!

Il Padrino

Zin in Italiaans en lekker uit eten? Dat kan bij Il Padrino op de Grote Markt in Breda! Allerlei soorten pizza’s, pasta’s en andere dingen staan hier op de kaart. Ook het zelf samenstellen is een mogelijkheid.

Happy Tosti Veemarktstraat

Wat is er nu lekkerder dan een heerlijke tosti? Daar kan natuurlijk niets tegenop! Happy Tosti heeft een speciaal, heel scherp geprijsd menu voor ons samengesteld.

Popocatepetl Breda

Gelegen op de hoek van de Havermarkt en de Schoolstraat vind je dit bekende Mexicaanse restaurant. Popocatepetl is hét adres voor de lekkerste taco’s, burrito’s, enchiladas en alle andere Mexicaanse lekkernijen van Breda!

Copynet Breda

Moet je iets uitgeprint hebben voor school of voor jezelf thuis? Dat kan natuurlijk bij Copynet in Breda! Psssst ideaal voor je scriptie!

Gamestate

De tofste en nieuwste arcadespellen zijn te vinden bij Gamestate. De perfecte plek voor een eerste date, een middagje met je kleine broertje/zusje of gewoon met wat mede KAGgers, voor elke gelegenheid is Gamestate the place to be!

Escaping Breda

Naast escaperooms hebben ze bij Escaping Breda ook een boardgame cafe met een spelletjeskast waar menig KAGger knikkende knietjes van krijgt. Gezellig een middagje ouderwets spelletjes spelen onder het genot van een vers tapbiertje kan hier beter dan waar dan ook.

 

Partnership Knaek

Studentenkorting in Breda
Onbeperkt geld besparen met de app op meer dan 1.000 locaties en online

Partnership Skifest

Elk jaar gaan wij op wintersport naar Dutchweek Festival in Val Thorens. Skifest organiseert de vetste wintersportreizen naar de Alpen, altijd gegarandeerd een feestje!