KAG pas sponsoren

Slijterij Spraakwater

Gelegen op Brabantplein (direct naast de campus van BUas) is deze KAGpas sponsor gevestigd. Hier genieten wij van hele mooie kortingen op allerlei soorten (alcoholische) dranken.

Café De Kater

Elke KAG-avond op dinsdag is een avond om naartoe te gaan. Alle leden kunnen op een dinsdag genieten van de KAG deal.

Cafetaria De Toren

Cafetaria de Toren is al jaren een begrip in Breda. Gevestigd onder de mooiste toren van Nederland wordt de lekkerste friet en snacks bereid. Leden van ’t KAG profiteren hier van lekkere kortingen.

Bar-Dancing Peddels

Natuurlijk zijn wij elke dinsdagavond tot 02.00 in Café De Kater te vinden. Maar ook gaan we vaak door bij Bar-Dancing Peddels en hier wederom korting op dat overheerlijke goude drankje!

Doppio Espresso Breda

Als je lekker op een terras wilt zitten op de Grote Markt, dan kan dat bij Doppio! Buiten een koffie en thee assortiment, kun je hier ook gaan zitten voor onder andere belegde broodjes en sappen. Verder is het een goede plek om je laptop te openen en aan school te werken in een leuke omgeving! Geniet ook hier van een leuke KAG deal.

Il Padrino

Zin in Italiaans en lekker uit eten? Dat kan bij Il Padrino op de Grote Markt in Breda! Allerlei soorten pizza’s, pasta’s en andere dingen staan hier op de kaart. Ook het zelf samenstellen is een mogelijkheid. En het is extra genieten met de KAG korting die je krijgt als lid.

Happy Tosti Veemarktstraat

Wat is er nu lekkerder dan een heerlijke tosti? Daar kan natuurlijk niets tegenop! Happy Tosti heeft een speciaal, heel scherp geprijsd menu voor ons samengesteld.

Popocatepetl Breda

Gelegen op de hoek van de Havermarkt en de Schoolstraat vind je dit bekende Mexicaanse restaurant. Popocatepetl is hét adres voor de lekkerste taco’s, burrito’s, enchiladas en alle andere Mexicaanse lekkernijen van Breda! Bij Popocatelpetl hebben we een leuke aanbieding gekregen voor KAG leden.

Copynet Breda

Wil je iets uitprinten voor school of voor jezelf? Dat kan natuurlijk bij Copynet in Breda! Bij Copynet krijg je korting als KAG lid. Psssst ideaal voor je scriptie!

Gamestate

De tofste en nieuwste arcadespellen zijn te vinden bij Gamestate. De perfecte plek voor een eerste date, een middagje met je kleine broertje/zusje of gewoon met wat mede KAGgers, voor elke gelegenheid is Gamestate the place to be! En extra leuk met een leuke KAG deal!

Escaping Breda

Naast escaperooms hebben ze bij Escaping Breda ook een boardgame cafe met een grote spelletjeskast. Gezellig een middagje ouderwets spelletjes spelen onder het genot van een vers tapbiertje kan hier beter dan waar dan ook. En dat biertje is natuurlijk extra genieten omdat je er korting op krijgt!

Partnership BRESS

Studentenkorting in BredaDe Bredase Studentensport! Hier blijf je ook nog eens gezond naast het studentenleven. Zij bieden verschillen de sporten aan zowel in- als outdoor.

Partnership Skifest

Elk jaar gaan wij op wintersport naar Dutchweek Festival in Val Thorens. Skifest organiseert de vetste wintersportreizen naar de Alpen, altijd gegarandeerd een feestje!