J.C. Ubriaco XXIII

J.C. Ubriaco XXIII

Wij zijn jaarclub Ubriaco XXIII, een groepje KAGgers die het leuk leek om een jaarclub op te richten, maar eigenlijk niet zo goed wisten waar ze mee bezig waren. Vandaar dat ons motto luidt “slecht geregeld, is ook geregeld”. Wonder boven wonder is het toch gelukt en zijn wij elke dinsdag als jaarclub met een gouden vriend in de hand te vinden in Café de Kater.

J.C. Ubriaco XXIII staat voor dronken (vertaald uit het Italiaans) 23, aangezien wij (vrijwel) altijd dronken zijn en in 2023 zijn opgericht.

Wij bestaan uit 6 leden die allemaal uit dezelfde lichting komen, we zullen even een klein voorstel rondje doen.

We beginnen met Olivier a.k.a. Ollie, onze grote gekrulde knuffelbeer die niet vies is van een biertje (of 2) atten. Deze charismatische reus is tevens ook de voorzitter van onze jaarclub.

Ollie is niet de enige voorzitter binnen de jaarclub, onze lieve Limburgse Zoë is namelijk de voorzitter van onze mooie vereniging. Een kletskwartiertje met Zoë is altijd gezllig, al is het soms wel moeilijk om dat Limburgse accent te verstaan.

Dan hebben we onze kleine adhd’er, Lente. In het gezelschap van deze meid zul je nooit verzekerd zijn van een momentje zonder gebabbel. Haar grootste hobby tijdens het uitgaan is de stoep koppen, vallen, de tegels kussen etc. waar ze de volgende dag niks meer vanaf weet.

Onze volgende dame in dit gezelschap is Esmeralda a.k.a. Esme, deze temperamentvolle Italiaanse is onze enige internacho in de jaarclub. Ze is een schat van een meid, totdat je je bemoeit met haar Italiaanse kook kunsten, dan kan je maar beter gauw maken dat je snel weg komt.

De laatste, maar niet de minste, dame is Sophie. Sophie is een bezig bijtje en is zeker niet bang om haar mening te geven. Maar ze staat altijd voor iedereen klaar, al helemaal als er kans is op gratis bier.

Ons laatste lid is Tijn. Deze knotsgekke Tilburger heeft zijn verstand na een jaar studeren toch bijgedraaid en is ook in het mooie Breda gaan wonen. Geef deze jongen bier en bitterballen en je krijgt hem niet blijer.

Ookal zien we vaak alles dubbel, kijken we er naar uit om elke dinsdag weer een lekker biertje te drinken met zijn alle.

Proost!