Hoofdsponsoren

Breda University of Applied Sciences (BUas)

Breda University of Applied Sciences is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor hoger onderwijs. Zij bereiden studenten voor op een internationale carrière. Er studeren circa 7.000 Nederlandse en buitenlandse studenten uit zo’n 100 landen.

Café De Kater

Café de Kater is een uitgaanscafé met de uitstraling van een bruine kroeg. Zonder twijfel is dit de reden waarom wij KAGgers dit café als ons tweede thuis zien, iedere dinsdag houden wij hier onze KAG-avond. Zoek je een leuk café, waar je gegarandeerd je mede-KAGgers, maar bovenal gezelligheid kan treffen? Dan is Café de Kater het juiste adres!

PION Horeca & Promotie

PION is een jong horeca uitzendbureau, dat graag met studenten samenwerkt. Als nieuwe hoofdsponsor van ’t KAG kan PION personeel leveren voor verschillende grote evenementen in de regio. Ben jij als student op zoek naar een toffe horeca bijbaan? Dan is PION absoluut iets voor jou!

Facilicom

Facilicom is één van de grootste werkgevers op Facility gebied. Als een gigant opererend vanuit het hoofdkantoor in Schiedam, met daarnaast vestigingen in Antwerpen en Londen, heeft Facilicom als geen ander contact met allerlei andere bedrijven in de branche. Facilicom geeft als hoofdsponsor ons de kans om naast onze studententijd, ons te oriënteren op de arbeidsmarkt.