SV ’t KAG Presents: Proud 2 Be Fout: Goedgezind in panterprint

Hey you cool cats and kittens,
Een van onze foutste feesten van het jaar komt er weer aan: Proud 2 Be Fout met onze jaarlijkse bestuurswissel. Op 6 oktober mag alles weer helemaal fout gaan en daarom presenteren wij met trots Proud 2 Be Fout: Goedgezind in panterprint! Wij verwachten een fantastisch avond waar we elkaar op 1,5 meter omver kunnen blazen met foute looks, dus zorg dat alle vachtjes geschoren zijn want het jachtseizoen is weer geopend!
Is dit het moment dat jouw innerlijke Anita naar boven komt, of ben jij juist dé panter koning van Breda? Wees niet getreurd, ook op andere dieren met foute printjes is de jacht geopend!
Dus, ben jij er klaar voor?! Vanwege de Corona omstandigheden zal de bestuurswissel volgens de richtlijnen van het RIVM plaatsvinden. Hiervoor is aanmelden dus verplicht. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar introductie@svtkag.nl en dan zal je een registratie link ontvangen! Wees snel want we hebben maar een beperkt aantal plekken!
In het kort:
Wat? Proud 2 Be Fout: Goedgezind in panterprint
Waar? Coyote: Visserstraat 3, Breda
Wanneer? Dinsdag 6 oktober, 21:00
Wie? Iedereen die zich zo fout mogelijk kan kleden
Aanmelden door een mailtje te sturen naar introductie@svtkag.nl
Grommende groetjes,
Jullie IC chanterpanters

—————————————-

Hey you cool cats and kittens,
One of our craziest parties of the year is coming up again: Proud 2 Be Fout with the annual board change. On the 6th of October everything funky is allowed and therefore we proudly present Proud 2 be Fout: Goedgezind in panterprint! We expect an amazing evening where we can blow each other off our feet on 1,5-meter distance with our crazy outfits so make sure your fur is shaved because the hunting season has started! Is this the moment your inner Anita emerges or are you thé panther king of Breda? Do not worry, the hunt on other animals with funky patterns has also started!
So, are you ready?! Because of the COVID-19 circumstances, our board change will take place in compliance with the RIVM guidelines. Therefore, making a reservation is mandatory. This can be done by sending an email to introductie@svtkag.nl and after this you will receive the registration link! Be quick as we have a limited availability of spots.

In short:
What? Proud 2 Be Fout: Goedgezind in panterprint
Where? Coyote: Visserstraat 3, Breda
When? Tuesday 6 October, 21:00
Who? Everyone in the most funky and crazy outfit
Subscribe by sending an e-mail to introductie@svtkag.nl
Growling greetings,
Your IC kittens

Geplaatst in Geen categorie.