SV Virgo X SV ’t KAG presents: Silent Disco

Lieve leden van Virgo en ’t KAG,

Vrees jij ook dat je een enorme gehoorbeschadiging op gaat lopen met carnaval van schreeuwende vrienden om je heen? Dan hebben wij nu de oplossing, namelijk een silent disco georganiseerd door studentenvereniging Virgo en studentenvereninging ’t KAG. Wil je eens een keer wat anders dan het vreselijke geblèr van je vrienden aanhoren? Dan is dit je kans. Kies zelf je eigen muziek door te wisselen van kanaal en ga los op de muziek die jij leuk vindt. Een kaartje is maar liefst €10,00 (waarvan €5,00 borg die je aan het einde van de avond terug krijgt). Schrijf je snel in om jouw plekje te bemachtigen! Onderaan de omschrijving vind je de link waar je je kaartje kan kopen.

In het kort:
Wie: alle leden van Virgo en ’t KAG
Wat: Silent disco
Waar: in de soos van Virgo (in de Bress)
Wanneer: 19 maart van 20.00 u tot 2.00 u

Liefs,
de AC commissies

Dear members of Virgo and ’t KAG,

Do you fear that you will need a hearing aid after Carnival, as your friends have been singing off-key the whole week? Then we have the perfect solution for you: a silent disco organised by Studentenvereniging Virgo and studentenvereninging ’t KAG. Would you like to listen to something else than the wailing of your friends? Then now is your chance! Choose your own music by switching between channels and make your moves on the music you like. A ticket will cost €10,- (from which €5,- is a deposit which you will get back at the end of the evening). Apply to secure a place; a link to the tickets can be found below.

In short:
Who: All members of Virgo and ’t KAG
What: Silent disco
Where: de Soos of S.V. Virgo (Nieuwe Inslag 99, BRESS)
When: 19th of March 2020 from 20:00u until 02:00u.

Kisses,
The AC Committees

Geplaatst in Geen categorie.