Stichting ’t BAG

Stichting ’t Blijft Allemaal Goed verwelkomt jou!

‘Hoi! Ook na je studieperiode is er gedacht aan gezelligheid, verbondenheid en kennisdeling!’

Op dit moment sta je nog midden in het studentenleven: je moet veel doen voor je studie en natuurlijk ga je naar de gebruikelijke feestjes. Helaas maar waar, daar komt ook een keer een einde aan. Na je studie begint het werkende leven. Een spannende tijd, waarin er helaas wel wat minder tijd over blijft om af te spreken met je oud studiegenoten.

Om te voorkomen dat je elkaar uit het oog verliest, organiseren wij minimaal één bijeenkomst per jaar. Daarnaast kunnen we kleinere bijeenkomsten op aanvraag organiseren. Zo zorgt stichting ’t BAG ook na je studie voor gezelligheid, verbondenheid en kennisdeling met je oud studiegenoten.

Vierdejaars en nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor de Facebookpagina en kom tijdens de volgende bijeenkomst een kijkje nemen!

Bestuur stichting ’t BAG 2018 – 2019

Janco de Roos, Pim Bomhoff & Kars van Opbergen