\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

Sport

Sportcommissie sv ’t KAG

Na het grote succes van de sportcommissie van vorig jaar zetten wij deze trend weer lekker door. Met verschillende sportieve activiteiten proberen wij de al drinkende studenten van ’t KAG weer in beweging te krijgen, om zo die kleine bierbuikjes weer lekker weg te sporten.

De sportcommissie van onze vereniging zal de leden ieder jaar van sportieve activiteiten voorzien. Verder houdt de commissie zich bezig met het opzetten van sportteams binnen de vereniging. Ieder jaar verzorgt de commissie ook een geweldige wintersport en zorgen ze voor deelname aan landelijke evenementen zoals de Batavierenrace. De sportcommissie is in het leven geroepen om de diversiteit van de vereniging extra invulling te geven en leden meer te bieden dan alleen de feesten.

Activiteiten

Naast alle leuke activiteiten en feesten die de activiteiten commissie elk jaar voor ons in petto heeft, verzorgt de sportcommissie ieder jaar een aantal activiteiten op sportief vlak. Onze eerste twee activiteiten waren een groot succes. Tijdens onze schaats activiteit hebben menig KAGgers hun skills kunnen tonen, was het niet op het gebied van schaatsen dan wel op het gebied van Jägermeister shotjes drinken. Tijdens ons tafelvoetbal toernooi bleken team Lange Jan en Klein Duimpje a.k.a Denice van Dijk en Gidi Jaegers te sterk voor de rest van de competitie. In een zinderende finale wisten zij de tegenstanders te verslaan en gingen ze met de KAG bokaal naar huis. Daarnaast organiseren we elk jaar weer een leuke activiteit voor het goede doel. Vorig jaar is een delegatie KAGgers van Breda naar Parijs gefietst, hierbij hebben we maar liefst meer dan € 2700 opgehaald. Natuurlijk zullen wij dit jaar weer ons best doen om zo veel mogelijk geld in te zamelen, dit jaar voor stichting Villa Pardoes.

Image 1

Sportteams

Op het moment kent sv ’t KAG maar liefst drie zaalvoetbal teams, bestaande uit twee heren teams namelijk sv ’t KAG en sv ’t KAG United, en een heus dames team sv 't KAGLadies. Nadat sv ’t KAG in het eerste deel van de competitie gepromoveerd is naar de Hoofdklasse van de Bress Futsal competitie, spelen nu beide heren teams in de hoofdklasse. De dames van sv ’t KAGLadies mogen het gaan uitvechten in de 1e klasse van de Bress competitie.

Image 1

Image 1

Wintersport

Ook dit jaar vertrekken we weer met z’n allen in een bus richting het mooie Val Thorens om daar tijdens de Dutchweek de boel op stelten te zetten. Val Thorens is een plaatsje in Frankrijk waar jaarlijks het wintersportseizoen wordt afgesloten met een grote feest week. Zo’n 10.000 Nederlandse feestbeesten reizen massaal naar het skigebied om nog een keer helemaal los te gaan in de sneeuw. Skiën of snowboarden op de vele kilometers piste, in bar 360 helemaal los gaan tijdens het après skiën met DJ Afrojack, Sluwe Vos, Benny Rodrigues en vele andere. Vanuit de après-ski bars onderaan de piste kun je ’s nachts kruipend door de sneeuw naar huis. Dit klinkt natuurlijk allemaal te mooi om waar te zijn en daarom gaan we met sv ’t KAG ook dit jaar weer richting Val Thorens!

Image 1

Batavierenrace

Begin mei klinkt jaarlijks het startschot voor de grootste estafetteloop van de wereld: de Batavierenrace. De route loopt van het Universitair Sportcentrum Nijmegen, via Duitsland, de rustige Achterhoek en de Oude Markt in hartje Enschede naar de campus van de Universiteit Twente. De totale loopafstand bedraagt ruim 175 kilometer en is onderverdeeld in 25 etappes (17 heren- en 8 damesetappes). Er nemen ieder jaar ruim 8.500 atleten aan deel, allen studenten; aan dit enorme deelnemersaantal dankt de Batavierenrace sinds jaar en dag haar vermelding in het Guinness Book of Records. Ieder jaar wordt dit spektakel afgesloten met een enorm feest. Wij van sv ’t KAG willen zo’n grandioos feest uiteraard niet missen en daarom vertonen we ieder jaar onze hardloop skills tijdens dit evenement. We hebben nog een aantal plekjes over dus denk jij dat jij ons team kan versterken en wil jij dit vette weekend niet missen, mail dan snel naar sport@svtkag.nl.

Image 1

KAG-Fit Facebook pagina

De KAG-Fit Facebook pagina is bedoeld als interactief middel om makkelijk aan sportpartners te komen. Vraag hier of er meer KAGgers zin hebben om mee te gaan squashen, tennissen, spinnen, hardlopen, fitnessen, zwemmen etc. Op deze pagina promoten wij ook naderende toernooien, activiteiten, sportevenementen en sportteams. Wil jij graag sporten maar heb jij nog geen sportmaatje? Meld je dan snel aan en ga samen met andere KAGgers sporten.

http://www.facebook.com/groups/184254458450426/?fref=ts

Met veel plezier zetten wij ons dit jaar in voor de sportcommissie, wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat we jullie snel zien op een van onze sportieve activiteiten.

Veel sportieve groetjes,

De sportcommissie

Image 1

Sport sv 't KAG 2013

Image 1

Zaalvoetbalteam 2013

Het enthousiasme en succes van het zaalvoetbalteam was dusdanig groot dat we op dit moment bezig zijn met het oprichten van een tweede team. Daarnaast zouden wij het leuk vinden om ook een volleybal- en hockeyteam op te richten binnen ’t KAG. Dit om onze leden op een andere manier bij elkaar te brengen. Ben jij geïnteresseerd in het spelen in teamverband of heb jij een andere sport waar wij een team in zouden moeten opzetten? Laat het ons dan weten viasport@sv-tkag.nl.

We zijn pas net gestart maar ons eerste evenement zit er al op, KAG-winterdag was een groot succes. Met een verzadigd gevoel van de stamppot met worst zijn we de schaatsbaan opgegaan en na verkleumd terug te komen in Breda zijn we in café de Kroeg weer lekker opgewarmd met een shotje Jägermeister. Heb je het gemist en kan je niet wachten tot het volgende evenement die we gaan organiseren, houd onze facebookpagina en de site dan goed in de gaten! Wat kan je nog van ons verwachten? In ieder geval een dagje Skiën in een skihal en een wedstrijdje NAC. Daarnaast gaan we samen met de activiteiten commissie jullie voorzien van de leukste sportieve uitjes.

Maar met alleen wat uitjes en sportteams zijn we natuurlijk nog niet klaar. Voor het eerst organiseren we voor ’t KAG een wintersportreis! Officieel is de inschrijftermijn al verstreken maar wil je nou echt per se nog mee op deze geweldige reis neem dan z.s.m. contact op met ons zodat wij kunnen kijken of er nog een mogelijkheid bestaat om deel te nemen. Ben je niet zo’n wintersporter maar vind je het wel leuk om een weekend te sporten met een grote groep KAG-ers dan is de Batavierenrace wellicht iets voor jou. Ook hiervoor geld, houd je mailbox goed in de gaten want de inschrijvingen hiervoor zullen in januari open gaan en deze zullen hard gaan, dus wees er snel bij!

Image 1

Foto batavierenrace 2013

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl