\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

Sponsors

Image 1

De volgende sponsoren helpt de vereniging door de jaren heen. Zonder hen zou 't KAG niet zoveel klaar kunnen spelen als dat zij nu doet.

Image 1

Café de Kater is een jong café midden in het centrum van Breda. Met de uitstraling van een huiskamer voel je je hier al snel thuis. Doordat de Kater niet alleen in de avonden, maar ook ‘s middags al geopend is, is dit ook de perfecte plek om een reparatiepilsje te drinken of in een relaxte sfeer aan school te werken, waarna je weer tot rust kunt komen met een van de vele spelletjes. Tot 22:00 uur word je zelfs voorzien van een lekker hapje bij ieder drankje! Ook handig: Café de Kater heeft ook een vergaderruimte, dus als je die lokaaltjes van de NHTV zat bent, kun je hier ook nog terecht.

In de avond wordt er in dit oud bruin café gefeest zoals we dat gewend zijn: met heel veel bier en shotjes. Met de KAG-kortingen en zelfs een voormalig AC-lid als eigenaar kan dit alleen maar de perfecte plaats zijn voor ‘t KAG om al haar borrelavonden en feestjes te vieren.

Image 1

Facilicom Services Group is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. U kunt al uw facilitaire diensten dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij verlenen onze diensten op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze. Facilicom kan op vrijwel elk terrein de juiste mensen op de juiste plek leveren.

We houden uw pand schoon, zorgen voor alle veiligheid, bereiden dagelijks een smakelijke lunch, leveren tijdelijk personeel of nemen activiteiten geheel over. Zelfs bouw, verbouw en renovatie van panden kunt u aan ons toevertrouwen, inclusief de installatietechniek.

Facilicom is toonaangevend in facilitaire dienstverlening omdat we met betrokken professionals en een steeds breder dienstenpakket onze opdrachtgevers, elke dag weer, effectieve oplossingen bieden met oog voor detail, aandacht voor de mens en betrokkenheid bij maatschappij en milieu.

Image 1

NHTV internationaal hoger onderwijs Breda profileert zich als zelfstandige hoger onderwijsinstelling en richt zich op de ontwikkeling van de beroepspraktijk en op wetenschapsbeoefening in onderstaande verwante en specialistische domeinen:

·games & media

·hotel & facility

·stedenbouw, logistiek & mobiliteit

·toerisme

·vrije tijd

NHTV biedt in totaal elf hbo-bacheloropleidingen aan. In een aantal richtingen biedt NHTV ook wetenschappelijke bachelors (wo-bacheloropleidingen). Ook zijn er volop mogelijkheden voor een masterstudie en het combineren van werken en leren.

NHTV is sterk internationaal georiënteerd en ontwikkelt onderwijs en kennis vanuit drie inhoudelijke thema’s: imagineering, cross-cultural understanding en social responsibility. NHTV heeft vier locaties in Breda, ruim 7.000 studenten uit binnen- en buitenland en meer dan 700 medewerkers.

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl