Er zijn vele redenen te bedenken waarom het voordelig voor je is om KAG-lid te zijn. Hieronder staat een opsomming van de privileges die je krijgt als je KAG lid bent:

-De grootste studentenvereniging van Breda
- Niets moet alles mag mentaliteit
- Geen ontgroening
- Gratis T-shirt voor nieuwe leden
- Kortingen bij Feesten en Activiteiten vergeleken met niet-leden
- Gratis ledenpas
- Vier keer per jaar het verenigingsblad (CAG) met alle in-en outs
- En natuurlijk een uitbreiding van je netwerk

En dit is nog maar het begin…er zijn nog zo veel meer voordelen die je zult merken als je lid wordt van: Studentenvereniging ’t KAG - ’t Komt Allemaal Goed.

Heb je interesse gekregen en wil je niet nog langer al deze voordelen missen? Stuur dan een mailtje naar info@sv-tkag.nl, of kom gezellig een keer langs op een dinsdagavond vanaf 21:00 in Café de Kater en vanaf hier wordt je geleid naar het luxe leven van een KAG Lid!

File: leden contract

Download file