't Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de NHTV. Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

Lid worden

Image 1

Er zijn vele redenen te bedenken waarom het voordelig voor je is om KAG-lid te zijn. Hieronder staat een opsomming van de privileges die je krijgt als je KAG lid bent:

-De grootste studentenvereniging van Breda
- Niets moet alles mag mentaliteit
- Geen ontgroening
- Gratis T-shirt voor nieuwe leden
- Kortingen bij Feesten en Activiteiten vergeleken met niet-leden
- Gratis ledenpas
- Vier keer per jaar het verenigingsblad (CAG) met alle in-en outs
- En natuurlijk een uitbreiding van je netwerk

En dit is nog maar het begin…er zijn nog zo veel meer voordelen die je zult merken als je lid wordt van: Studentenvereniging ’t KAG - ’t Komt Allemaal Goed.

Heb je interesse gekregen en wil je niet nog langer al deze voordelen missen? Stuur dan een mailtje naar info@sv-tkag.nl, of kom gezellig een keer langs op een dinsdagavond vanaf 21:00 in Café de Kater en vanaf hier wordt je geleid naar het luxe leven van een KAG Lid!

File: leden contract

Download file

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Image 1

Agenda


Weekendje weg

May 18, 2018, 15:00

Lieve KAGgers, Zoals altijd staat er ook dit jaar weer een fantastisch weekendje weg op de planning! Dit zal natuurlijk weer een groot fees...


S.V. 't KAG Lustrumfeest

March 27, 2018, 21:00

Beste leden en vrienden van ’t KAG, Het zal jullie vast en zeker niet ontgaan zijn, dat ’t KAG dit jaar een lustrumjaar viert. Dit jaa...

e-Boekhouden.nl