Kledinglijn

Onze vereniging kent ook haar eigen kledinglijn. Ben je het t-shirt zat of wil je gewoon wat extra in je kast hebben liggen om aan te doen tijdens feesten of lekker thuis op de bank dan kan je deze kleding bestellen bij ons.

Alle kledingstukken worden geleverd in het Navy-Blue oftewel KAG-Blauw, met 't KAG-Logo aan de achterkant en op de borst.

Zit hier iets leuks bij voor jou, mail dan je bestelling naar
vice-voorzitter@sv-tkag.nl, met je naam, bestellingen en maten.

De artikelen die tot 06-04-2015 te bestellen zijn kun je vinden op deze pagina.