\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

KAG-Pas

Op deze pagina staat beschreven wat je allemaal met je KAG-Pas kan doen. Er blijven nieuwe dingen bij komen dus hou het in de gaten. Houd ook in de gaten dat zonder pasfoto je KAG-Pas NIET geldig is, tevens is je pas alleen geldig in het collegejaar dat op de pas vermeld staat!

Image 1

Om onze avonden en middagen bij onze stamkroeg nog aantrekkelijker te maken dan ze al zijn, krijgen KAGgers de volgende kortingen bij Café de Kater:

- op dinsdag 4 bier voor €5
- 25% korting op bier, wijn, fris en rosé bier
- shotjes voor €2,50

Café de Kater is te vinden op:

Havermarkt 16

4811 WG Breda

Facebook: Cafe de kater

Website: dekaterbreda.nl/

Image 1

Tigerprint is inmiddels al een gevestigde naam in zowel Tilburg als Breda. Tigerprint drukt T-shirts van de goede kwaliteit en ze hebben een ruim assortiment waar wij als KAG-leden uit mogen kiezen. Heb je zelf nog suggesties voor leuke kleding bedrukking? Kom dan even langs in de winkel op de Nieuwe Ginnekenstraat!

Op vertoon van je KAG-Pas krijg je de volgende korting:

20% korting op alle producten, leden kunnen hier enkel gebruik van maken op vertoon van hun studentenpas en KAG pas.

Tigerprint is te vinden op:

Nieuwe Ginnekenstraat 37

4811 NN Breda

Website: https://www.tigerprint.nl/

Image 1

Guest lectures op komst? Dan kun je natuurlijk niet aan komen zetten met een vies of kapot pak. Daarom biedt stomerij Hij&Zij ons op vertoon van een geldige KAG-Pas maar liefst 25% korting op de stomerij én op kledingreparaties!

Hij&Zij zit naast Cafetaria De Toren, dus kun je ook nog even een heerlijk frietje meepakken als je je pak laat stomen of repareren.

Hij&Zij is te vinden op:

Torenstraat 8

4811 XX Breda

076 888 0387

ma 13–18 | di/wo/vr 9:30–18 | do 9:30–21 | za 9:30–17 | zo 13–17

Van Speijk Tweewielers (voorheen Ado Bike)

Slagen in je wiel, lampjes van je fiets wéér leeg, remkabels geknapt, fietsbel stuk, gat in je zadel waardoor het lijkt alsof je op een spons zit, of is je band weer lek? Tijd om daar wat aan te doen! Op vertoon van je KAG-pas krijg je bij Van Speijk 10% korting op onderdelen en reparaties. En ze zijn al zo voordelig! Geen reden om nog langer op die spons te zitten dus.

Breng je fiets langs bij Van Speijk aan de Karnemelkstraat en laat ‘m repareren. Bij een kleine reparatie loop je gewoon even een rondje door de stad, eet je een broodje bij de Subway of geniet je van een Big Mac, en dan is je fiets klaar als jij weer terug bent!

Van Speijk is al jaren een begrip onder studenten in Breda. Als één van de voordeligste verkopers van nieuwe- en tweedehandsfietsen en vliegensvlug verrichte reparaties hebben ze een goede naam opgebouwd binnen Breda en haar studentenleven.

Van Speijk Tweewielers is te vinden op:

Karnemelkstraat 14

4811 KJ Breda

T: 076 528 9717

Website

ma: 12-18 | di/wo/vr/za: 9-18 | do: 9-21 | zo: 12-17

Image 1

Op vertoon van je KAG-Pas krijg je bij Subway Breda bij aankoop van een 30 cm Sub een gratis drankje naar keuze! De kortingen zijn geldig bij Subway Stationsplein en de Subway in het centrum, niet geldig in combinatie met andere acties!

Subway Breda is te vinden op de volgende adressen:

Centrum:
Houtmarkt 11
4811JC Breda
Tel. 076 5214411

Station:
Stationsplein 8A
4811 BB Breda
Tel. 076 5140256

Website: www.subway.nl

Image 1

Op vertoon van je KAG-Pas krijg je bij Doppio daarom ook 10 % korting. Zoals aan alle overeenkomsten zitten er ook bepaalde spelregels aan deze samenwerking vast:

  • De korting geldt op de gehele besteding, met uitzondering van alcoholische dranken.
  • Enkel geldig op werkdagen (maandag-vrijdag) en niet tijdens schoolvakanties.
  • Al bij het maken van de bestelling dien je de KAG-Pas te laten zien aan de desbetreffende bedieningsmedewerker.
  • Enkel de huidige KAG-Pas is geldig.
  • De korting geldt enkel in het Doppio Espresso filiaal in Breda

Ik hoop dat iedereen met veel plezier gebruik zal maken van deze nieuwe samenwerking!

Doppio Espresso Breda is te vinden op:

Grote Markt 18
4811 AXR Breda
Tel. 076-5222407

Website: www.doppio-espresso.nl
Facebookpagina: Doppio Espresso Breda

Image 1


Popocatepetl Breda heeft een mooie aanbieding voor leden van ’t KAG en biedt een gratis Pitcher bier aan ter waarde van €15,90 of een kan Sangria ter waarde van €22,50 bij besteding van minimaal 4 hoofdgerechten.
Mocht je dan ook 8 hoofdgerechten bestellen, zijn dit dan ook 2 pitchers of kannen. Hierbij hoef je alleen de KAG-pas te laten zien en ’t KAG te benoemen.

Popocatepetl Breda is te vinden op:
Schoolstraat 2
4811 WB Breda
Tel. 076- 521 15 61
Of reserveer online op de site: Popocatepetl

Image 1

Taxi Prince de volgende korting:

  • Bij ritten boven de € 7,50 wordt een korting van 10% gegeven (*,**)
  • Bij ritten boven de € 15,00 wordt een korting van 20% gegeven (*,**)
  • Bij ritten boven de € 25,00 wordt een korting van 25% gegeven (*,**)

* De kortingen worden toegepast op basis van de meterprijs en zal dus niet geldig zijn in combinatie met andere acties, of een vooraf gesproken prijs.

** Deze korting is niet geldig gedurende zaterdag/zondag tussen 01:00 – 05:00, en bij extreme weersomstandigheden, bijvoorbeeld met: hevige neerval zoals regen, sneeuw of hagel en tijdens extreme vrieskou en ijzel.

Taxi Prince rijdt in de regio Breda en is te bereiken via:

De telefoon: 076 2 60 70 80 of via de website: Taxi Prince

Image 1

De volgende kortingen krijg je hier:

Geen startkosten voor posters, dit wil zeggen: 1X € 7,55 in kleur en € 3,45 voor zwart-wit. Deze kosten worden dan niet in rekening gebracht.

De overige werkzaamheden die door de KAG leden worden besteld bevat 10% korting .(Alleen op vertoning van de KAG-pas)

DPS Copynet Breda is te vinden op:
Van Coothplein 40-42

4811 NG Breda
Tel. 076-5204857
Fax. 076-5141563

E-mailadres: dps@copynetbreda.nl

Website: www.copynetbreda.nl

Image 1

Domino’s Pizza biedt de leden van 't KAG op vertoon van een geldige ledenpas alle medium pizza’s naar keuze voor €5,95 bij afhalen in de winkel en voor €6,95 bij bezorgen.

Bij deze actie is het belangrijk dat je je pizza NIET via thuisbezorgd.nl, of online via dominos.nl besteld en dus ook niet online betaald via iDeal. Enkel via de telefonische bestelling die je contant betaald, vermeld dat je een KAG-Pas hebt en je zal de korting ontvangen. Zorg dat je op het moment van bezorging een geldige KAG-Pas kan laten zien.

De actie is uitsluitend geldig in de Domino’s Pizza filialen in Breda en Etten-Leur. Openingstijden: Iedere dag van 16:00 tot 22:00 uur

Domino's Pizza is te vinden op:Graaf hendrik III plein 51

4819 CK Breda
Tel: 076-5200345

Website: www.dominos.nl

Image 1

De zomervakantie komt eraan, maar je hebt nog niets geboekt of gepland? Geen probleem, want het komt allemaal goed! ’t KAG heeft nu een speciale deal alleen voor de leden van ’t KAG! Of je nu in Nederland blijft hangen of de grens over gaat, Holidaycars.com . helpt jou aan een goedkope huurauto. Speciaal voor de studenten die altijd al een road trip hebben willen doen, relaxed willen rondrijden in Barcelona of Tokyo, een weekendje weg willen óf gewoon in Nederland een auto willen gebruiken bij hun verhuizing naar een nieuwe studentenkamer.

Holidaycars is te bereiken via:
http://www.holidaycars.com/autohuur/?pc=2015-tkag

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl