't Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de NHTV. Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

KAG-Pas

Op deze pagina staat beschreven wat je allemaal met je KAG-Pas kan doen. Er blijven nieuwe dingen bij komen dus hou het in de gaten. Houd ook in de gaten dat zonder pasfoto je KAG-Pas NIET geldig is, tevens is je pas alleen geldig in het collegejaar dat op de pas vermeld staat!

Image 1

Om onze avonden en middagen bij onze stamkroeg nog aantrekkelijker te maken dan ze al zijn, krijgen KAGgers de volgende kortingen bij Café de Kater:

- op dinsdag 4 bier voor €5
- 25% korting op bier, wijn, fris en rosé bier
- shotjes voor €2,50

Café de Kater is te vinden op:

Havermarkt 16

4811 WG Breda

Facebook: Cafe de kater

Website: dekaterbreda.nl/

Image 1


Twee ontzettend creatieve jongens uit Breda en hun eigen t-shirtlijn, een gouden combi. Deze heren werken al tijden aan hun merk ‘Impressive Shit’! Wat ook heel impressive is, is dat je bij hun naast hun flashy futuristische ontwerpen ook je eigen ontwerp op je shirtje kan laten drukken. De shirts worden stuk voor stuk met de hand gedrukt en bewerkt waardoor je gegarandeerd bent van kwaliteit.
Op vertoon van je KAG-Pas krijg je de volgende korting:

  10% korting op alle eigen producten, leden kunnen hier enkel gebruik van maken als ze langskomen bij Impressive Shit.
 • Indien een lid van SV ’t KAG meer dan 10 (tien) producten besteld, om bijvoorbeeld te laten bedrukken, dan vervallen de opstartkosten (€ 35,- ex. btw.).

Impressive Shit is te vinden op:
Markhek 9
4824 AV Breda
06 - 13082574

Facebookpagina: Impressive Shit

Image 1

Guest lectures op komst? Dan kun je natuurlijk niet aan komen zetten met een vies of kapot pak. Daarom biedt stomerij Hij&Zij ons op vertoon van een geldige KAG-Pas maar liefst 25% korting op de stomerij én op kledingreparaties!

Hij&Zij zit naast Cafetaria De Toren, dus kun je ook nog even een heerlijk frietje meepakken als je je pak laat stomen of repareren.

Hij&Zij is te vinden op:

Torenstraat 8

4811 XX Breda

076 888 0387

ma 13–18 | di/wo/vr 9:30–18 | do 9:30–21 | za 9:30–17 | zo 13–17

Image 1

Slagen in je wiel, lampjes van je fiets wéér leeg, remkabels geknapt, fietsbel stuk, gat in je zadel waardoor het lijkt alsof je op een spons zit, of is je band weer lek? Tijd om daar wat aan te doen! Op vertoon van je KAG-pas krijg je bij Ado Bike 10% korting op onderdelen en reparaties. En ze zijn al zo voordelig! Geen reden om nog langer op die spons te zitten dus.

Breng je fiets langs bij Ado Bike aan de Karnemelkstraat en laat ‘m repareren. Bij een kleine reparatie loop je gewoon even een rondje door de stad, eet je een broodje bij de Subway of geniet je van een Big Mac, en dan is je fiets klaar als jij weer terug bent!

Ado Bike is al jaren een begrip onder studenten in Breda. Als één van de voordeligste verkopers van nieuwe- en tweedehandsfietsen en vliegensvlug verrichte reparaties hebben ze een goede naam opgebouwd binnen Breda en haar studentenleven.

Ado-Bike is te vinden op:

Karnemelkstraat 14

4811 KJ Breda

T: 076 528 9717

ma: 12-18 | di/wo/vr/za: 9-18 | do: 9-21 | zo: 12-17

Image 1

Op vertoon van je KAG-Pas krijg je bij Subway Breda bij aankoop van een 30 cm Sub een gratis drankje naar keuze! De kortingen zijn geldig bij Subway Stationsplein en de Subway in het centrum, niet geldig in combinatie met andere acties!

Subway Breda is te vinden op de volgende adressen:

Centrum:
Houtmarkt 11
4811JC Breda
Tel. 076 5214411

Station:
Stationsplein 8A
4811 BB Breda
Tel. 076 5140256

Website: www.subway.nl

Image 1

Op vertoon van je KAG-Pas krijg je bij Doppio daarom ook 10 % korting. Zoals aan alle overeenkomsten zitten er ook bepaalde spelregels aan deze samenwerking vast:

 • De korting geldt op de gehele besteding, met uitzondering van alcoholische dranken.
 • Enkel geldig op werkdagen (maandag-vrijdag) en niet tijdens schoolvakanties.
 • Al bij het maken van de bestelling dien je de KAG-Pas te laten zien aan de desbetreffende bedieningsmedewerker.
 • Enkel de huidige KAG-Pas is geldig.
 • De korting geldt enkel in het Doppio Espresso filiaal in Breda

Ik hoop dat iedereen met veel plezier gebruik zal maken van deze nieuwe samenwerking!

Doppio Espresso Breda is te vinden op:

Grote markt 18
4811 AXR Breda
Tel. 076-5222407

Website: www.doppio-espresso.nl
Facebookpagina: Doppio Espresso Breda

Image 1

Op vertoon van je KAG-Pas krijg je bij Eetcafé Iguana de volgende korting:

 • Bij aankoop van het: Tapa Surprise Menu: Drie gangen dineren in tapa-style volgens de keuze van de chef à €25,50 p.p. Een halve liter bier of een mojito van het huis!
 • Bij aankoop van 4 bier (tegelijkertijd): Een mandje nachos met guacemole, of een portie bitterballen van het huis.

Eetcafé Iguana is te vinden op:Veemarktstraat 42
4811ZG BREDA
T: 076 - 514 35 01

Website: Eetcafé IguanaFacebookpagina: Iguana

Image 1


Popocatepetl Breda heeft een mooie aanbieding voor leden van ’t KAG en biedt een gratis Pitcher bier aan ter waarde van €15,90 of een kan Sangria ter waarde van €22,50 bij besteding van minimaal 4 hoofdgerechten.
Mocht je dan ook 8 hoofdgerechten bestellen, zijn dit dan ook 2 pitchers of kannen. Hierbij hoef je alleen de KAG-pas te laten zien en ’t KAG te benoemen.

Popocatepetl Breda is te vinden op:
Schoolstraat 2
4811 WB Breda
Tel. 076- 521 15 61
Of reserveer online op de site: Popocatepetl

Image 1

Taxi Prince de volgende korting:

 • Bij ritten boven de € 7,50 wordt een korting van 10% gegeven (*,**)
 • Bij ritten boven de € 15,00 wordt een korting van 20% gegeven (*,**)
 • Bij ritten boven de € 25,00 wordt een korting van 25% gegeven (*,**)

* De kortingen worden toegepast op basis van de meterprijs en zal dus niet geldig zijn in combinatie met andere acties, of een vooraf gesproken prijs.

** Deze korting is niet geldig gedurende zaterdag/zondag tussen 01:00 – 05:00, en bij extreme weersomstandigheden, bijvoorbeeld met: hevige neerval zoals regen, sneeuw of hagel en tijdens extreme vrieskou en ijzel.

Taxi Prince rijdt in de regio Breda en is te bereiken via:

De telefoon: 076 2 60 70 80 of via de website: Taxi Prince

Image 1

Deze nieuwe aanwinst van Breda is een bijzondere. In een centraal gelegen pand is de nieuwste creatieve hotspot van Breda gevestigd. Jeffrey den Dikkenboer opende in augustus 2013 zijn kapsalon Hier & Dhaar aan de Reigerstraat.

Hier & Dhaar is een creatieve melting pot in alle opzichten. Iedereen is welkom, jong, oud, ambtenaar of marketeer, student of gepensioneerde. Van ruige en extreme kapsels tot het weer terug in model knippen, Jeffrey doet het allemaal! De kapsalon doet daarnaast ook dienst als expositieruimte voor kunstenaars.

Hier en Dhaar is te vinden op:

Reigerstraat 14
4811XB Breda

Website: www.hierendhaar.nl
Afspraak maken? Bel dan: 076-7851044

Image 1

 • 15% korting op producten met uitzondering van afgeprijsde artikelen
 • De korting is alleen geldig op vertoon van een geldige KAG-Pas met foto

Rumor is te vinden op:

Lange Brugstraat 44
4801BB BredaTelefoon: 076-2600151E-mail: info@rumorfashion.com

Image 1

De volgende kortingen krijg je hier:

Geen startkosten voor posters, dit wil zeggen: 1X € 7,55 in kleur en € 3,45 voor zwart-wit. Deze kosten worden dan niet in rekening gebracht.

De overige werkzaamheden die door de KAG leden worden besteld bevat 10% korting .(Alleen op vertoning van de KAG-pas)

DPS Copynet Breda is te vinden op:
Van Coothplein 40-42

4811 NG Breda
Tel. 076-5204857
Fax. 076-5141563

E-mailadres: dps@copynetbreda.nl

Website: www.copynetbreda.nl

Image 1

Domino’s Pizza biedt de leden van 't KAG op vertoon van een geldige ledenpas alle medium pizza’s naar keuze voor €5,95 bij afhalen in de winkel en voor €6,95 bij bezorgen.

Bij deze actie is het belangrijk dat je je pizza NIET via thuisbezorgd.nl, of online via dominos.nl besteld en dus ook niet online betaald via iDeal. Enkel via de telefonische bestelling die je contant betaald, vermeld dat je een KAG-Pas hebt en je zal de korting ontvangen. Zorg dat je op het moment van bezorging een geldige KAG-Pas kan laten zien.

De actie is uitsluitend geldig in de Domino’s Pizza filialen in Breda en Etten-Leur. Openingstijden: Iedere dag van 16:00 tot 22:00 uur

Domino's Pizza is te vinden op:Graaf hendrik III plein 51

4819 CK Breda
Tel: 076-5200345

Website: www.dominos.nl

Image 1

Omdat men weet bij HIEP HIEP HIEP weet wat feesten is, en omdat wij als KAGGERS dat ook heel erg goed weten, hebben ze speciaal voor ons een mooie korting geregeld.

Deze korting 10% korting bij aankoop van kleding, accessoires, hoeden en pruiken op vertoon van de KAG pas! Dus heb je nog iets te vieren of iets nodig voor een verkleed feestje HIEP HIEP HIEP heeft alles in huis!

HIEP HIEP HIEP is te vinden op:

Nieuwe Haagdijk 2
4811 TD Breda
Tel. 076-5215490

Website: www.hiephiephiep.nl

Image 1

De zomervakantie komt eraan, maar je hebt nog niets geboekt of gepland? Geen probleem, want het komt allemaal goed! ’t KAG heeft nu een speciale deal alleen voor de leden van ’t KAG! Of je nu in Nederland blijft hangen of de grens over gaat, Holidaycars.com . helpt jou aan een goedkope huurauto. Speciaal voor de studenten die altijd al een road trip hebben willen doen, relaxed willen rondrijden in Barcelona of Tokyo, een weekendje weg willen óf gewoon in Nederland een auto willen gebruiken bij hun verhuizing naar een nieuwe studentenkamer.

Holidaycars is te bereiken via:
http://www.holidaycars.com/autohuur/?pc=2015-tkag

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Image 1

Agenda


WillyWodka & The Chocolate Factory

December 19, 2017, 22:00

Lieve vriendjes en vriendinnetjes, Op Dinsdag 19 December, zijn jullie allemaal van harte welkom in mijn Chocoladefabriek. Dit hemelse pa...

e-Boekhouden.nl