KAG pas sponsoren

Slijterij Spraakwater

Gelegen op hetBrabantplein (direct naast de campus van BUas) is deze KAGpas sponsor gevestigd. Hier genieten wij van hele mooie kortingen op allerlei soorten dranken. Daarnaast is er 10% korting op het assortiment met uitzondering van de aanbiedingen en kortingen. De leden een mail met alle huidige aanbiedingen, waardoor je altijd op de hoogte bent welke fles drank je het beste kan halen.

Café De Kater

Elke KAG-avond op dinsdag is een avond om naartoe te gaan. Alle leden krijgen op de dinsdagavond 4 bier voor maar 6 euro! Op de dinsdagavond, maar ook de andere avonden krijg je hier 25% korting op je bier, wijn of fris!

Cafetaria De Toren

Cafetaria de Toren is al jaren een begrip in Breda. Gevestigd onder de mooiste toren van Nederland wordt de lekkerste friet en snacks bereid. Wij KAGgers profiteren, op vertoon van onze KAGpas, van een mooie korting van 20% op onze bestelling.

Van Speijk Fietsen

We hebben allemaal wel eens te maken met een kapotte fiets. Altijd vervelend, maar gelukkig biedt deze KAGpas sponsor de oplossing. Met hun jarenlange ervaring hebben zij je fiets zo weer gerepareerd! Op vertoon van je KAGpas krijg je bovendien ook nog eens 10% korting op je reparatie. Zo kan jij snel weer onderweg!

Bar-Dancing Peddels

Natuurlijk zijn wij elke dinsdagavond tot 02.00 in Café De Kater te vinden. Maar ook gaan we vaak door bij Bar-Dancing Peddels! Hier krijg je als lid elke dinsdagavond na 02.00 een biertje voor maar 1,50 euro!

Doppio Espresso Breda

Als je lekker op een terras wilt zitten op de Grote Markt, dan kan dat bij Doppio! Buiten een koffie en thee assortiment, kun je hier ook gaan zitten voor onder andere belegde broodjes en sappen. De korting is hier 10% op het totaal bedrag m.u.v. alcoholische dranken (maandag t/m vrijdag).

Il Padrino

Zin in Italiaans en lekker uit eten? Dat kan bij Il Padrino op de Grote Markt in Breda! Allerlei soorten pizza’s, pasta’s en andere dingen staan hier op de kaart. Ook het zelf samenstellen is een mogelijkheid. Je krijgt hier 10% korting op het totaalbedrag.

Happy Tosti Veemarktstraat

Wat is er nu lekkerder dan een heerlijke tosti? Daar kan natuurlijk niets tegenop! Happy Tosti heeft een speciaal, heel scherp geprijsd menu voor ons samengesteld.

Voor maar 6 euro geniet je hier van een tosti, een kopje koffie of thee en yoghurt met Granola.

IJssallon Frezzo

De gedachte alleen al aan een ijsje doet ons watertanden. Gelegen aan het Van Coothplein is Frezzo de ideale locatie om een ijsje of iets anders fris te scoren! Naast de bekende ijsjes kan je hier ook nog eens terecht voor de lekkerste delicatessen. Op vertoon van je KAGpas krijg je hier 15% korting.

Popocatepetl Breda

Gelegen op de hoek van de Havermarkt en de Schoolstraat vind je dit bekende Mexicaanse restaurant. Popocatepetl is hét adres voor de lekkerste taco’s, burrito’s, enchiladas en alle andere Mexicaanse lekkernijen van Breda! De korting bestaat uit een gratis pitcher bier of een kan sangria bij een bestelling van 4 hoofdgerechten.

Copynet Breda

Moet je iets uitgeprint hebben voor school of voor jezelf thuis? Dat kan natuurlijk bij Copynet in Breda! Je krijgt hier als lid 10% korting op het totaalbedrag.

Partnership Knaek

Studentenkorting in Breda