\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

Informatie

Image 1

Studentenvereniging 't KAG is een vereniging zonder verplichtingen!!

Gedurende het studiejaar zorgen wij voor de nodige activiteiten en feesten.

Feesten doe je het beste tijdens je studie tijd, en het liefst zoveel als mogelijk. Lang door gaan tot vroeg in de ochtend en dan "fris" meteen naar school gaan om je lessen te volgen, dit is een aspect en ingredient voor een leuk en succesvolle periode als een student! Los gaan in de kroeg of een club, naar een casino gaan of met zijn alle naar het café.

De feesten worden gehouden in Cafe de Kater te Breda, welke tevens als stamkroeg fungeert. Naast de nodige feesten en activiteiten is het elke dinsdagavond groot feest in Cafe de Kater. Onze leden treffen elkaar hier en drinken gezellig een drankje tegen gereduceerde prijzen voor studenten die ongekend zijn in Breda en in het studentenleven is het een mooie kans om naast schoolse activiteiten leuke dingen met je medestudenten te doen.

Op deze manier leer je je medestudenten uit alle jaargangen kennen.
Dit is iets wat wij erg belangrijk vinden omdat wij hiermee de gezelligheid kunnen bevorderen.

Houd er wel rekening mee dat bij ons niks moet maar alles mag, dus aan ontgroening doen we niet.

Buiten de activiteiten bieden we uiteraard nog veel meer. Er wordt een verenigingsblad uitgegeven met foto's van feesten, wist u datjes, woord van de voorzitter, activiteitenkalender, etc.

Ook doet een nieuwsbrief de ronde...
Heb je een vraag? Alle vragen kan je mailen naar info

Onderstaand de organisatie van studentenvereniging 't KAG

Image 1

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl