Charity Diner - Make a Wish

Gepost op 06-03-2014

Studentenvereniging ’t Kag zet zich dit jaar in voor de Make A Wish foundation. Make a Wish foundation staat voor het vervullen van de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Zo wilde de 10-jarige Roel graag meelopen met een dierenverzorger en ondertussen heeft hij zijn diploma gehaald in een verkort programma en mag hij ook nog eens een neushoorn van 2000 KG verzorgen. De 14-jarige Cody ontmoette door de hulp van de Make a Wish foundation zijn favoriete DJ, Afrojack. ’t KAG wil een steentje bijdragen om dit soort dromen van terminaal zieke kinderen te verwezenlijken.

Om geld op te halen voor Make a Wish organiseert de Public Relations commissie op dinsdag 11 maart 2014 een charity diner inclusief veiling en loterij.

De avond zal beginnen om 18:00 met een warm welkom en een welkomstdrankje.
Hierna zal het diner volgen, er is tijdens deze avond de mogelijkheid om lootjes te kopen voor de loterij, en na het diner zal de veiling starten.

Kosten voor het diner zijn €25 voor een drie gangen menu, inclusief welkomstdrankje en koffie of thee na. Voor de wijnliefhebbers is ditzelfde menu er inclusief een wijn arrangement voor maar €30. Wij hopen met dit charity diner een mooi bedrag op te halen voor de Make a Wish foundation!

Reserveren kan via: pr@svtkag.nl, geef hierbij aan met hoeveel personen je komt en of er dieetwensen/uitzonderingen zijn.

Nog even alles op een rijtje:
Wat? Charity Diner - Make a Wish
Waar? NHTV Sibeliuslaan 13
Wanneer? Dinsdag 11 maart 2014
Hoe laat? 18:00-22:00
Kosten: drie gangen inclusief welkomstdrankje en koffie/thee na voor maar € 25,- & voor maar €5,- extra een wijnarrangement bij elke gang!

Vergeet niet contant geld mee te nemen voor de loterij en veiling, we zien jullie graag dinsdag 11 maart om 18:00.

Op dinsdag 25 maart zal er vanuit ’t KAG ook een feest worden georganiseerd, the American dream. Hier kunnen de welbekende Amerikaanse red cups worden gekocht + refill, waarvan ook de opbrengsten ook naar de Make a Wish foundation zullen gaan.