RUMOR

Gepost op 17-03-2014

Rumor is de nieuwe fashion brand in Nederland en staat voor FUN, AFFORDABLE and FEMININE. Ze brengen 24 betaalbare fashion collecties per jaar, ondergebracht in twee merken; Rumor en UrbanRomance.

Like Rumor op Facebook en volg ze op Twitter om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en leuke acties!

De korting is als volgt geregeld:

• 15% korting op producten met uitzondering van afgeprijsde artikelen.
  • Uiteraard is deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige KAG-Pas (met foto).

Rumor is te vinden op:
Lange Brugstraat 44
4801BB Breda
E-mail: info@rumorfashion.com

Ook een KAG-Lid (Maartje Malherbe) is al de gelukkige winnares geworden van een iPad Mini, dankzij een leuke actie van RUMOR.

Allemaal veel shopplezier!