Voorstelronde Periodiek Commissie 2016/2017

Gepost op 09-01-2017

Heee lieve KAGgers,

20 maart 1998 was het de dag. Op deze dag heeft mijn moeder mij, Pleuni Roelofs, uit haar baarmoeder lopen persen. Dit mooie, waarschijnlijk ook vieze, historische moment vond plaats in het zonnige Huissen. Ik groeide op in dit dorp samen met mijn allerliefste vader, moeder en zus. One big happy family. Tot 12 november 2006. Ik weet het nog als de dag van gister: Mijn ouders gingen scheiden. Deze gebeurtenis was minder erg dan dat het nu allemaal klinkt. Mijn ouders hadden geen ruzie, zijn nog steeds vrienden, hebben allebei een ontzettend leuke nieuwe vriend/vriendin en ik heb er drie katten aan overgehouden. Wat mijn allemaal heel erg gelukkig maakt. Ik groeide hierna op in twee verschillende huizen en ook als enig kind, mijn zus was namelijk al het huis uit. En toen was het mijn buurt. Ik, als 17-jarig meisje die erg genoot van het feit dat mijn ouders voor mij kookte en de was deden, ging op kamers in Breda. Ik heb ook vrij snel de keuze gemaakt om bij ’t KAG te gaan. Twee keuzes waar ik nooit 1 seconde spijt van heb gehad. Ik geniet op dit moment heel erg van de vriendschappen die ik opbouw bij ’t KAG, het goedkope bier en af en toe ook van de studie. Ook ben ik ontzettend blij om jullie Hoofd Periodiek te zijn. Naast veel knoflooksaus eten, commentaar leveren bij tv programma’s en fanatiek spelletjes spelen, hou ik namelijk ook van verhalen vertellen en lelijke foto’s van jullie zien.

Ben je nu nog meer geïntresseerd in mij of mijn geschiedenis? Ik ben regelmatig te vinden in de stad waarbij ik graag eventuele vragen beantwoord.

Kusjes, Pleuni

Hoi allemaal,

Mijn naam is Caitlin en ik ben 19 jaar oud. Als je me ooit Cola of Kebab hebt horen zeggen dan weet je dat ik geen Brabander ben, maar dat ik uit Twente kom. Een pitoresk dorpje genaamd Haaksbergen om precies te zijn. Ik zit nu in mijn tweede jaar hotel. Verder hou ik van sporten waaronder basketbal en voetbal, netflix en natuurlijk drankjes doen in de stad. Ik voel me vereerd dat ik mezelf periodiek lid mag noemen, want zeg nou eerlijk er is geen betere manier om achter alle roddels van ’t KAG te komen. Ik hoop dat het halve jaar dat ik in periodiek zit zo goed mogelijk verloopt en dat er mooie CAG’s uit komen. Verder denk ik dat ik de commisie kan aanvullen met een staaltje Twentse nuchterheid. Mocht je vragen hebben of leuke roddels, mag je me natuurlijk altijd aanspreken. Tot snel!

Dikke kus,

Cait

Hee KAG-familie!

Ik ben Maya-Tiffany Connor en zit voor het eerst in het Periodiek commissie. Ik ben geboren in New York, maar woon en studeer nu in Breda waar ik het heel erg naar mijn zin heb.

Ik geniet van cheerleaden, volleyballen, zingen, dansen, films, koken etc., Te veel om op te noemen eigenlijk. Ik geniet ook van de tijd dat ik samen met mijn commissie doorbreng en zal samen met mijn perio poezen leuke artikelen en stukjes schrijven over van alles en nog wat.

Hopelijk krijg ik iedereen een keer te zien voor degene die mij nog niet kennen en tot de dinsdagen!

Xx

Maya

Hoi, ik ben Gerlinde Bouw. Misschien beter bekend als "Ger" of "Gerrie". Ik doe nu het tweede jaar van FM, kom uit de Biblebelt en m'n lievelingsgetal is 3. Ik ben sociaal, aardig grof in de mond en heb een uitgesproken persoonlijkheid. Ben snel gelukkig, bijvoorbeeld door lichtjes of ijs.

Ook ben ik een aardige grammarnazi en hoerengrappig, waardoor het natuurlijk voorbestemd was dat ik de periodiek commissie zou proberen te versterken. In theorie lukt dat aardig, in de praktijk is het soms lastig voor deze heerlijke commissie om op tijd in de Kater te komen. Als ik gezopen heb, is het namelijk zo dat ik me nergens iets van aantrek, zelfs niet mijn jas, waardoor Pleuni soms genoodzaakt is dat als een soort kleuterjuf voor mij te doen. Dat was natuurlijk niet wat ze voor ogen had toen ze me vroeg om bij Periodiek te komen omdat ze anders met haar handen in haar haar zou zitten! Op alle andere dagen naast de dinsdag ben ik overigens wel erg zelfstandig.

Het kan zijn dat je me nog niet gesproken hebt, dat is pure droefenis, kom alsjeblieft even buurten. Dan proosten we lekker op 't KAG!

Doei kusjes!