\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

Voorstelronde Sport Commissie 2016/2017

Gepost op 09-01-2017

Hallo Lieve Vriendjes en Vriendinnetjes!


Ik ben Denice (Ook wel Danny, Kabouter of Muppet genoemd), 21 jaartjes jong en jullie zullen het hele jaar aan mij vast zitten als hoofd sport J Ik kom uit de wereldstad Nuland maar heb toch maar alaaf gezegd toen ik mijn kans schoon zag naar Breda te verhuizen. Ik ben erg sportief ingesteld maar moet zeggen dat ik ook sportief thuis blijf als het regent of ik ergens een biertje kan gaan drinken. Onder het motto van ‘’watkanjewel.nl’, wat ik vaak genoeg te horen krijg gezien ik kluns numéro uno ben, ik heb erg lang gekunstschaatst en coach nu waarbij ik veel activiteiten organiseer. Ook heb ik in de activiteiten en periodiek commissie gezeten waar ik heel veel plezier aan heb beleefd. Nu hoop ik al mijn superkrachten samen te bundelen en een vliegende start tegemoet te gaan als Hoofd Sport. Even voor de duidelijkheid, ik apprecieer het wanneer ik aangesproken wordt als Haare Majesteit, majestueuze vrouw Sport of excentrieke koningin der KAG sporten. Misschien zal ik dan minder gênante foto’s nemen tijdens een van de komende activiteiten zoals het schaatsen en de bekende wintersport. Nu even alle gekkigheid op een stokje, ik heb heel veel zin in dit jaar en hoop jullie allemaal te zien tijdens de sportactiviteiten en in de kater!

Dikke lebber,

Denice

Image 1

Hallo KAGgerinies,

Mijn naam is Stan Bendermacher, 21 jaar oud en ik kom uit Wilnis. Mijn hobby's zijn: kaal zijn, bierglazen eten, om mijn eigen grappen lachen en fitness. Vorig jaar heb ik op een of andere magische wijze mijn P behaald en ik zit nu in mijn tweede jaar Facility Management. Vorig jaar ben ik actief geweest in de sportcommissie en dit jaar ga ik dat weer met onwijs veel plezier doen!

Wil je een flauwe grap horen? Tips over bierglazen eten? Of gewoon eventjes in mijn biceps knijpen? Kom dan gezellig naar me toe op de dinsdag avond!

Met flauwe groet,

Die Kale

Image 1

Lieve KAGgers,

Voor degenen die mij nog nooit op de dinsdagavond ( of andere dag ) in de kater hebben zien los gaan: ik ben Roos, 19 jaar en ben 1e jaars fast track student, dus ik zit nu in het tweede jaar, van International Hotel Management. Ik kom uit Alphen aan den Rijn, maar dat heb ik inmiddels al een paar maanden verruild voor het heerlijke Breda!

Dit is mijn eerste jaar op de NHTV en ik heb besloten om gelijk actief lid te worden in de sport commissie. Of ik zelf sportief ben ? Ik heb vanaf dat ik 5 was aan hiphop gedaan, dans enkele avonden in de week in de kroeg én zelf vind ik shoppen ook meetellen als sport dus dat doe ik dan ook vaak.

Ik heb er zin in om leuke activiteiten voor jullie te organiseren, met als hoogtepunt natuurlijk de wintersport in Val Thorens. Ik heb in totaal één week wintersport ervaring, dus waarschijnlijk mogen jullie me heel wat keren weer rechtop trekken, maar we gaan er wat leuks van maken! En anders zal het bier me de duizenden blauwe plekken wel laten vergeten…

Tot snel!

Liefs Roos

Image 1

Lieve feestbeesten,

De meesten van jullie hebben mij vast wel zien rondstuiteren in de Kater, maar voor degene die mij nog niet kennen, ik ben Megan Jackson, 19 jaar oud en kom uit het heerlijke oh oh Den Haag. Dit jaar ben ik begonnen met de fast track van International Hotel Mangement bij NHTV en ik besloot maar meteen actief lid te worden bij ’t KAG om bij de sportcommissie ervoor te zorgen dat we die bierbuikjes in beweging krijgen!

Maar waarom nu de sportcommissie? Al van jongs af aan ben ik met sport bezig. Met 5 jaar stond ik al op de pistes en de tennisbaan, een paar jaar later begon ik met volleybal en natuurlijk kan ik de belangrijkste sport van allemaal niet vergeten te melden, natuurlijk bier drinken!

Ik heb super veel zin om gezellige activiteiten voor jullie te regelen en vooral op de dinsdag sportief 1, 2, 3, of 4 biertjes te pakken!

Tot later in de Katerrrr!

KAG-blauwe knuffels

Megan

Image 1

Beste KAGgers,

Jullie zullen wel denken, wie is deze sportieve chick? Mijn naam is Rosa Landsman, 20 jaar oud en ik ben 1e jaars fast track student van International Hotel Management.

Ik woon inmiddels in het altijd gezellige Breda, maar kom oorspronkelijk uit Utrecht.

Als lid van de sportcommissie hoop ik vele leuke, sportieve activiteiten uit te kunnen zetten. Zelf ben ik al jaren sportief in hockey, in de sportschool en met skiën. Ik ben dus ook zeer bereid de nog wat stuntelige KAGgers (veilig) de berg af te helpen.

Ik hoop dat ik naast jullie veeleisende studentenleven, toch ook wat plezierige sportmomentjes kan laten beleven.

Veel liefs en sportieve groetjes,

Rosa

Image 1

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl