't KAG Jaaroverzicht deel 2

Gepost op 31-12-2016

Na gisteren al warm te zijn gelopen met deel 1 van het jaaroverzicht van ’t KAG, is het nu tijd voor deel 2 van het overzicht der overzichten! Dit keer gaan we van warmlopen voor de Intersib naar proberen niet te bevriezen bij de KAG foodtruck met alle wandaden die daar tussenin zitten.

30 augustus t/m 1 september: Intersib! Bij de jaarlijkse introductieperiode van Facility Management en Hotel Management mag ’t KAG natuurlijk niet ontbreken. We hebben er ook dit jaar weer een groot feest van gemaakt en veel eerstejaars enthousiast gemaakt voor ’t KAG. Het hoogtepunt was natuurlijk wel de ontknoping van het avontuur dat Prince Charming Tinus beleefde met zijn geliefde Prinses Sharon (en Miss rainbow tits), wat een spanning!

In de maand september vonden de activiteiten plaats die duidelijk maakten dat onze nieuwe leden toch wel echt de goede keuze hebben gemaakt; de Kroegentocht en de BBQ! Tijdens de kroegentocht leerden alle nieuwe leden de rest van de vereniging kennen, om vervolgens tijdens de BBQ alles nog eens te herhalen omdat iedereen alles was vergeten, en daar was de Crazy 88 natuurlijk een uitgelezen kans voor. Niks te maken met drankgebruik, dat verzekeren wij je.

Om te bewijzen dat studenten toch ook wel af en toe heel misschien een beetje serieus kunnen zijn, een prestatie waar wij als vereniging heel trots op zijn: Dinky Diver, gemaakt door onze eigen Peter Klooster! Een leuke, veel te moeilijke mobiele game waarbij de makers ongetwijfeld hebben vals gespeeld, anders haalden ze die hoge scores niet. Daarnaast vond op 1 november de officiёle test van Behemoth Beatdown plaats in Cafe de Kater. Hierbij speelde Peter ook al vals, hij was namelijk veel te goed.

4 oktober: Het belangrijkste en meest memorabele feest van het jaar vond plaats, Proud 2B Fout! Tijdens deze ontzettend foute avond , met de meeste foute meezingers en dito dansjes, wisselde bovendien ons bestuur. Na helemaal blauw te zijn geschminkt moest het nieuwe bestuur vragen over de vereniging beantwoorden, en de consequenties van foute antwoorden ervaren. Na deze traumatische ervaring was er een grote vraag naar bier en andere alcoholische versnaperingen, gelukkig waren er foto’s om het geheugen op te frissen.

6 december: Winter is coming, zo ook in Breda. Reden genoeg voor ons eigen Winter Wonderland, het allereerste feest georganiseerd door onze gloednieuwe Activiteiten commissie! Velen trotseerden de koude buitenlucht om zich op te komen warmen in ons geliefde Café de Kater. De versiering was aan, de muziek was aan, de tap was aan en uiteindelijk ging bij iedereen het lichtje uit, zoals het hoort.

19 t/m 23 december: In de laatste week van het jaar keek heel Nederland dagenlang naar Breda. Het Glazen Huis stond na een afwezigheid van 8 jaar weer in de mooiste stad van het Zuiden! Ook namens ’t KAG hebben wij ons heel de week ingezet voor het goede doel. In het Valkenberg Park hebben we een week lang allerlei lekkernijen verkocht in onze foodtruck. En niet zonder resultaat, we hebben een schitterend bedrag van €855,- mogen overhandigen, dit mooie bedrag werd bovendien bereikt door verkoop van onze KAGender.

We hebben namens ’t KAG echt een top jaar gehad en gaan in 2017 voor nog meer memorabele activiteiten en feesten zorgen. De beste wensen!