't KAG Jaaroverzicht deel 1

Gepost op 30-12-2016

Het NOS jaaroverzicht is afgelopen week al op tv geweest, nu wordt het tijd voor een overzicht dat er WEL toe doet; ’t KAG Jaaroverzicht! Want wat hebben we samen toch veel meegemaakt het afgelopen jaar, we vatten het voor jullie even samen:

14 januari: Koperen Bruiloft, het 12,5 jarig bestaan van ’t KAG. Een knalfeest waarbij iedereen toch een beetje netjes gekleed moest verschijnen. Er werd lekker gefeest op de muziek van onze eigen Yope Melony en de Feestneger, op naar de 25 jaar!

26, 27, 28 februari: Weekendje Weg. Net als ieder jaar ging ’t KAG met een grote groep een weekendje weg. Zoals het een brave studentenvereniging betaamd werd er uiteraard niet gedronken (kuch kuch) en bleven de handjes netjes boven de dekens, we hebben dan ook het volste vertrouwen dat dit komend jaar weer goed zal gaan.

De eerste week van mei: Youp is de eerste incapabele skiёr tijdens de KAG Dutchweek en ligt met een icepack op zijn pootje op de bank, gefeliciteerd met deze mooie overwinning! Weddenschappen over wie tijdens de volgende editie van Dutchweek als eerste iets breekt zijn vanaf vandaag geopend, je kunt jouw nominatie sturen naar verwondingen@svtkag.nl.

10 mei: de eerste dinsdagavond in Café de Kater! Met trots openen Sean en onze Joep hier voor het eerst de deuren op dinsdagavond voor onze leden, dat er nog maar veel dronken avonden mogen volgen!

12 mei: Charity Diner op de Sibeliuslaan. Ieder jaar steunt ’t KAG een goed doel en proberen we hiervoor zoveel mogelijk geld op te halen. Het Charity Diner is hier al een aantal jaren een grote succesfactor in, zo ook dit jaar waar we met het diner €622 hebben opgehaald voor Stichting Het Vergeten Kind.

14 juni: The Cat Goes Wet. Aangezien Nederland toch niet op het EK voetbal was, konden we net zo goed onze aandacht richten op een goede doelen actie van onze Sport commissie. Het weer was goed en de dag warm, ideaal weer om onze leden te vermaken met waterpret.

21 juni: KAGnival, het eerste feest in Café de Kater. Het eerste feest in de Kater moest natuurlijk groots worden aangepakt, er werd veel versierd en er stond zelfs een mooie dame bij de deur! Nog een pluspunt voor de heren; dames in glitterende korte jurkjes! Van dit soort feesten mogen (en zullen) er nog veel volgen.

Benieuwd naar meer? Morgen tijdens het oliebollen eten volgt deel 2 van ’t KAG Jaaroverzicht!