Voorstelronde PR Commissie 2016/2017

Gepost op 10-12-2016

Beste KAGgers,

Mijn naam is Pim Bomhoff, 24 jaar jong en 3e jaars student Facility Management aan de NHTV. Als 3e jaars KAGger ga ik ook dit jaar weer met liefde het bestuur van de mooiste vereniging van Breda in, dit keer als hoofd van de PR commissie. Samen met mijn commissie zal ik dit jaar weer zorgen voor mooie kortingen en een ludieke manier om ’t KAG in de kijker te spelen bij de studenten in Breda. Als fervent bier en whiskey liefhebber ben ik uiteraard iedere dinsdag (en andere dagen opzich ook wel) in café de Kater te vinden waar je met me kunt proosten of lekker een praatje kunt maken.

Tot dinsdag!

Pim

Knotsgekke alcoholisten,

ik ben Eric, 23 jaar jong, en voor het tweede jaar een trotse KAGger. Vorig jaar heb ik me ook al bemoeid met de PR van de vereniging en dat vond ik zo leuk dat ik het gewoon nog een jaartje wilde doen. Dit is tevens het laatste jaar dat ik studeer (IGAD trouwens, niet FM/HM), dus ik wil er knallend uit gaan. Met de gemiddelde hoeveelheid biertjes die we met zijn allen nuttigen zal dat ook zeker wel lukken!
Dus, tot dinsdag in Café de Kater!

Groetjes,
Eric

Lieve KAG vriendjes en vriendinnetjes,

Kennen jullie die game GTA? Waarschijnlijk wel, maar je wist niet dat die is vernoemd naar mij! Ik benGidiTheodora Antonia Jaegers en stam uit het bouwjaar 1993. Als enige vrouwelijke pr-commissie lid, zal ik af en toe dat testosteron van de mannen maar eens wat dimmen. Verder ben ik 4e jaars communicatie student van Avans… Sorry NHTV had deze studie niet, momenteel is het nog erger, want ik volg een minor online marketing in Rotterdam op de Hogeschool. Naast pr-lid ben ik ook teamcaptain van ons dames zaalvoetbalteam. Om alle biertjes te kunnen financieren ben ik werkzaam als assistent account manager bij FLAIM en werk ik bij twee horeca ondernemingen in mijn ouderlijke dorp. Een hiervan is de discotheek Time-Out, deze naam klinkt wellicht bekend. Time-Out is gevestigd in het mooie Brabantse Gemert, waar mijn ouders en enkele vrienden van me nog wonen. Binnen de pr commissie wil ik dit jaar weer graag mijn steentje bijdragen aan ’t KAG door middel van mijn kennis over offline- en online marketing, maar ook door creatieve/ludieke acties gaan we er weer een mooi (en laatste, in mijn geval) studentenjaartje van maken! Als je interesse hebt in ons zaalvoetbalteam, slap wil ouwehoeren, dansen of gewoon studentikoos wil zuipen, dan zie ik je graag op de dinsdagen in onze kroeg Café De Kater.

KAG blauwe kus,

Gidi Jaegers

Heeey Feestende KAGgers!

Mijn naam is Ryan, aka Boefje (vooral door vrienden thuis in Wassenaar). Ik ben 20 jaar en woon sinds kort in Breda.

Zoals sommige van jullie weten houd ik wel van een biertje of 2, 3,4.... 15. Als je mij op dinsdag avond zoekt ben ik zeker in de Kater te vinden. Het lijkt me alleen wel verstandig om me voor een uurtje of 12 te zoeken als het over iets gaat waarbij je werkelijk moet nadenken.

Sinds kort zit ik in de PR Commissie van onze mooiste vereniging van Breda. Want wat is nou niet mooier dan met het bestuur en alle commissies zorgen dat het ook de mooiste blijft.

Tot dinsdag!

Ryan

Heee feestende KAGgers!

Mijn naam is Ramon, ik ben 21 jaar en woon al ruim 3 jaar in de mooiste stad van het zuiden: Breda! Ik studeer Management Toerisme en doe momenteel deze studie voor de tweede keer (iets met tegenvallende resultaten de eerste keer… ) en zit nu in mijn eerste jaar. Ik ben in het begin van dit collegejaar lid geworden van ’t KAG en dit was best een nieuwe ervaring voor me, aangezien de meeste KAGgers een andere opleiding volgen. Ik ben echt in een warm bad terecht gekomen! ’t KAG staat voor mij voor gezelligheid, het ontmoeten van allemaal leuke, toffe mensen, gezellige feestjes en het drinken van lekker goedkoop bier! Ik heb besloten om meteen in mijn eerste jaar bij een commissie te gaan en mij lijkt het ontzettend leuk om ludieke acties te bedenken en nog meer mensen voor deze mooie studentenvereniging te laten kiezen. We gaan er met de PR-commissie een heel mooi jaar van maken!

Tot in Café De Kater!

Ramon