Voorstelronde AC 2016/2017

Gepost op 27-11-2016

Lieve gekke blauwe vriendjes en vriendinnetjes,

Ik ben Emine Adinda Lohmann en sinds de bestuurswissel hoofd activiteiten van onze mooie vereniging. Inmiddels ben ik 20 jaartjes jong en geniet ik al 3 jaar met volle teugen van het studentenleven! Ik ben geboren en getogen in Broek a.k.a. Brummen (dit zal de meesten van jullie ook nog niet zo veel zeggen, maar dit ligt in de buurt van Arnhem/Zutphen). Ik ben altijd wel in voor een feestje, iets geks of een heeeele boel gezelligheid! Zo zullen de meesten van jullie mij ook wel kennen als "die gekke vrolijke feestneger". Ik ben er van overtuigd een aantal mooie feestjes en activiteiten voor jullie, samen met mijn mooie, gezellige commissie, te kunnen organiseren. Ik hoop dat jullie er net zo veel zin in hebben als de activiteiten commissie, want wij zullen jullie eens een poepie laten ruiken! 😉

Houdoeeeee en een biggi brassa

van de feestneger

Ha mooie KAGgers!

Als nieuw lid van het AC heb ik de eer om me voorstellen aan jullie! Ik ben Vinnie, 22 lentes jong, 5e jaars student ITMC (ik ben geen sibje idd) en eerste jaars actief KAGger. Naast m'n "studie" ben ik werkend in het thuisfront van ’t KAG; Café de Kater! Ik ben een prettig gestoorde gast die houdt van een mooi feestje en (vele) lekkere biertjes! Als je meer wilt weten mag je altijd lekker slap komen ouwehoeren!

Het AC van dit jaar ziet er weer goed uit en ik hoop op een mooi jaar met leuke activiteiten en veel gele koude rakkers!

Tot dinsdag!

Ein Prosit,

Vinnie

Hoi lieve feestbeesten,

Mijn naam is Liza-Marie maar na het eerste biertje wordt dit Liza, Lieske of Lies. Ik ben 21 jaartjes jong, een eerste jaars facility studente en een tweedejaars KAGger. Ik kom uit een groot boeren gat genaamd Dongen. Sinds kort lever ik ook mijn bijdrage aan de activiteiten commissie. Ik houd van een dansje en een drankje dus jullie zullen mij ongetwijfeld iedere dinsdag rond zien huppelen bij de leukste studentenvereniging van Breda. Samen met mijn gezellige collega’s van de activiteiten commissie gaan we weer zorgen voor een paar geweldige feestjes. Hopelijk zie ik jullie dan!!

KAG-blauwe knuffels

Liza-Marie van Laarhoven

Hee hallo lieve KAGgers,

Ik ben Anouk, ik ben 18 jaartjes jong en hiermee tevens het jongste lid van de activiteiten commissie. Dit jaar ga ik samen met mijn commissieleden voor wat spetterende feestjes zorgen en hoop ik dat jullie dat net zo tof vinden als ik. Ik ben een ras echte Achterhoeker dus een paar biertjes weg tikken doe ik graag. Nog wat weetjes over mij; ik ben graag druk bezig, sporten vind ik tof,vaak ben ik te vinden in het gezelschap van mijn vrienden en ik ben een eerste jaars hotello (jaja geen facility). Ook kan je mij elke dinsdag vinden in café de Kater waar ik samen met alle toffe KAGgers met alle plezier wat geel gouds drink. Ben jij er ook?

Dikke kus

Anouk

Hoiii Hoiii,

Ik ben Maartje, 19 jaar oud. Ik ben eestejaars student Hotel Management. Ik ben geboren in de Achterhoek, daarom is deze boerin ook naar Breda verhuisd (in de hoop om van haar accent af te komen). Ik hou vooral van een leuk feestje met een paar alcoholische versnaperingen, om vervolgens de rest van de week in bed te liggen slapen. In het weekend werk ik in een café waar ze niet dansen maar høken, wat erg gezellig is. Ik heb super veel zin om dit jaar met het AC leuke activiteiten te organiseren en m’n plekje te vinden in Breda.

Tot dinsdag in de Kater!

Een blauwe dikke kus van Maartje (: