\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

JC Stuk

Gepost op 20-01-2016

JC STUK is ontstaan door zes vrienden die samen ontzettend veel van bier drinken houden en tijdens het drinken lollige dingen doen. Wie zijn die leden van JC STUK dan, vragen veel mensen zich af? Op dit moment bestaan wij uit zes leden: Denice, Linda, Sisley, Jesse, Pim en Dirck. Veel van ons zijn ondertussen al ruim 1,5 jaar actief binnen onze mooie studentenvereniging.

De rolverdeling is als volgt; Jesse Blijleven is onze penningmeester, wij hebben hem gekozen als penny vanwege zijn grote kennis uit de financiële sector en omdat hij vorig jaar een mega goed cijfer voor economics heeft gehaald. Linda Bierman is onze secretaris, zij is gekozen vanwege haar uitzonderlijke blinde typ skills en omdat ze super cute is. Sisley den Besten is onze vicevoorzitter en onze grote knuffelbeer, if you know what I mean. Dirck van Heteren is gekozen als onze voorzitter omdat hij goed kan speechen en wij simpelweg geen genoeg van zijn hemelse stem kunnen krijgen. Pim heeft het druk genoeg met zijn functie als secretaris van ’t KAG en Denice houdt van niks doen en chocolade eten.

JC STUK staat voor gezelligheid, bier drinken en STUK gaan. Ons hart en ziel ligt bij onze studentenvereniging en wij willen graag mensen actief en enthousiast maken voor ‘t KAG. We hadden het gevoel dat 't KAG wat mistte en we hopen dat wij dat stukje zijn.

Waarom de naam STUK hoor ik jullie denken. Hier is een simpel antwoord op: Het is kort, krachtig en Nederlands, net zoals ‘t KAG. Het heeft veel verschillende betekenissen zoals: 6(of meer) stuks, een lekker stuk of helemaal stuk gaan tijdens een avond zuipen.

Zoals eerder gezegd zijn wij altijd in voor een feestje en houden we het meeste van bier drinken. School is ook een onderdeel waar we altijd druk mee bezig zijn, maar dat is natuurlijk niet interessant voor jullie lezers, daarom nog een korte recap van wat we ’t leukste vinden op deze hele wereld: bier drinken!

Heel veel groeten van JC STUK en we hopen jullie snel te zien in Café De Kroeg.

Cheers,

Dirck van Heteren

Voorzitter JC STUK

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl