\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

Jaarclub Ontspoord!

Gepost op 08-01-2016

Zeg nou toch zelf..., het is toch altijd weer lastig als eerstejaars zijnde om leden uit een hoger jaar te vinden die je meenemen naar De Kroeg zonder dat ze denken je luier nog te moeten verschonen, de fles te geven en je te moeten laten boeren. Dat laatste kunnen wij trouwens aardig goed zelf! Nou heeft een geselecteerd groepje eerstejaars daar een perfecte oplossing voor gevonden: een jaarclub met eerstejaars. Dit leek ons het perfecte idee om het eerste jaar op NHTV en binnen ’t KAG te kunnen overleven, met hopelijk uiteindelijk de propedeuse in de pocket. Zo heb je altijd een leuke groep die jou kan helpen met school en natuurlijk met het wegwerken van wat biertjes.

Image 1

Maar aan wie denken jullie als we het hebben over ontspoorde eerstejaars die hun propedeuse proberen te halen met véél bier en te weinig slaap? Dan hebben we het natuurlijk over Robin, Gerlinde, Frenk, Anne, Mijke, Jet, Nicole, Rick, Caitlin, Pleuni, Eric, Liza-Marie, Charissa en Sowie die samen een jaarclub genaamd JC Ontspoord zijn begonnen. Dit om elkaar te steunen tijdens geweldige Kroeg avonden en de daaropvolgende heftige katers. Bij sommigen is het al aardig gelukt om binnen een korte periode wat herinneringen en reputaties neer te zetten binnen ’t KAG en er zullen er nog genoeg volgen. Daarnaast zal er door JC Ontspoord later in het nieuwe jaar ook nog een activiteit georganiseerd worden waarbij we de toon meteen goed neerzetten. Hierbij zal natuurlijk ook genoeg alcohol vloeien. Join daarom onze Facebook pagina “JC Ontspoord” (https://www.facebook.com/profile.php?id=100011029751509&fref=ts) en volg de avonturen van deze nieuwkomertjes!

Image 1

Met KAGblauwe groet,

JC Ontspoord

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl