\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

Het goede doel: Het Vergeten Kind

Gepost op 22-12-2015

Weet je nog, vroeger, dat je vanuit school bij een vriendje of vriendinnetje ging spelen, en dat mama je dan om precies 5 uur op kwam halen? Of dat papa je iedere zondag naar de voetbal bracht, en je opa en oma die altijd wel tijd maakten om met je te spelen. Een heerlijk, zorgeloos kinderleven, zoals het hoort.

Image 1

Helaas wonen er in Nederland tussen de 30.000 en 35.000 kinderen in opvanglocaties. Deze kinderen zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht. Ze groeien op in deze opvanglocaties, waar speelmogelijkheden vaak minimaal zijn en traumabegeleiding te wensen overlaat. Zij krijgen niet de kindertijd die ze verdienen, ze worden meteen geconfronteerd met allerlei problemen.

Image 1 Image 1

Ieder jaar zet ‘t KAG zich in voor een goed doel. Dit jaar gaan wij ons best doen voor Het Vergeten Kind. Dit is een organisatie die de ‘vergeten kinderen’ in Nederland in het zonnetje wil zetten, en hun leefomstandigheden wil verbeteren. Wij zullen door middel van verschillende acties geld ophalen voor Het Vergeten Kind, zodat zij hiermee de leefomstandigheden in de opvanglocaties kunnen verbeteren. Daarnaast zullen wij in samenwerking met een opvanglocatie in de buurt van Breda een leuk dagje uit organiseren voor de kinderen. Gewoon om ze er nog eens aan te herinneren dat het leven ook leuk kan zijn. Want wie anders dat ‘t KAG kan deze kinderen nou laten geloven dat ‘t allemaal goed komt?

Image 1 Image 1

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl