\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

Voorstelrondje: de Periodiekcommissie

Gepost op 04-12-2015

Image 1

Lieve KAG-Leden,

Hier spreekt jullie nieuwe Hoofd Periodiek! Ik ben Linda en ik word over 11 maanden 21 jaar. Ik sta ook wel bekend om mijn uitzonderlijk studentikoze achternaam. Verder kom ik uit Sassenheim, maar woon ik nu al ruim een jaar in Breda. En mijn hobby’s zijn bier drinken en mannen versieren.

Afgelopen jaar was ik lid van de periodiek commissie maar dit jaar heb ik de eer gekregen om Hoofd Periodiek te worden. Ik kijk er erg uit naar dit jaar en ik hoop jullie ook. En vergeet niet: heb je gênante foto’s en/of opmerkingen ergens opgepikt, je weet me te vinden!

Heel veel liefde,

Linda Bierman

Image 1

Hallo,

Ik ben Rick ter Riet, ik ben 19 jaar en ik kom uit Strijen, een boerengat op een eiland genaamd de Hoeksche Waard, tussen Rotterdam en Dordrecht. Naast het gezellig borrelen met ’t KAG, voetbal ik graag en game ik soms even. Ik ben bij ‘t KAG gegaan omdat ik het een hele open en toegankelijke vereniging vind waar het eigenlijk altijd wel gezellig is en er altijd wat te beleven valt. Daarnaast heb ik me ook vanaf het begin welkom gevoeld op de vereniging omdat iedereen gelijk met je gaat praten en niet eerst een paar weken de kat uit de boom kijkt. Ook kun je op school eigenlijk altijd bij ‘t KAG gaan zitten en als je vragen hebt of iets niet snapt dan doen ze er niet moeilijk over om je even te helpen. Ik ben bij de periodiek commissie gegaan omdat ik het leuk vind om stukjes te schrijven en lekker creatief te zijn.

Groetjes Rick

Image 1

Hee lieve KAGgers!

Ik ben Pleuni Roelofs en zit dit jaar in de periodiek commissie! Hierbij zal ik, samen met mijn andere commissieleden, verhalen schrijven over alles wat er is gebeurd op de leuke feesten en dinsdagavonden. Ik ben geboren in een klein plaatsje naast Arnhem, maar woon nu in het o zo gezellige Breda! Ik vind het heel erg leuk om te sporten, vooral voetballen, en ik vind het altijd gezellig om een drankje te doen in de stad. Ik ben ook heel erg blij dat ik voor ’t KAG heb gekozen en dat ik ook in de commissie zit. Dit komt omdat ik de mensen enorm gezellig vind en iedereen altijd wel van een drankje houdt. Ik hoop iedereen (natuurlijk) dinsdag weer te zien! En als je nog meer over me wilt weten of een drankje met me wilt doen, kom gerust naar me toe.

Groetjes,

Pleuni

Image 1

Dag lieve vriendjes en vriendinnetjes,

Voor diegene die deze vrolijke Bambi nog niet hebben zien dwarrelen door de kroeg…. dan hebben jullie vast over mij heen gekeken. Ja, de naam van dit praatgrage, beperkt in lengte-achtige persoon is Denice van Dijk. Ik heb vorig jaar met heel veel plezier de activiteiten commissie gedaan en wil nu mijn creatieve krachten bundelen en mijn functie als een periodiek superheld neerzetten. Verder zit ik in ‘t KAG voetbalteam, SV ’t KAG Ladies, en ben ik daar gespecialiseerd in het uitbuiten en verder ontwikkelen van de derde helft. Leuke weetjes; ik word vaak Miss Groente genoemd en ik heb een record aantal blunders op mijn naam staan. Als jullie zooo ontzettend geïnteresseerd in mij zijn geraakt na dit geweldige voorstelstukje en je meer wilt weten, kom gewoon een praatje maken in de kroeg onder het bourgondisch genot van een heerlijk biertje.

Dikke lebber en hopelijk tot in de kroeg!

Denice

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl