Voorstelrondje: de Sportcommissie

Gepost op 01-12-2015

Heeei KAGGERSSSS,

De meesten van jullie hebben mij vast al op de Sib of in de Kroeg zien rond huppelen of herkennen mij als die chick die een paar weken geleden op de bar van Shots overgoten met slagroom lag! Maar bij deze nog even voor de formaliteit: ik ben Sisley , 2e jaars facility management studente en woonachtig in de gezelligste stad van ons land; Breda. Vorig jaar ben ik, toen nog schattig en braaf, als eerste jaartje meteen als actief lid begonnen bij de sportcommissie en nu mag ik vol trots zeggen dat ik dit jaar hoofd van deze mooie commissie mag zijn! Ik heb er heel veel zin in om samen met mijn commissie voor jullie sportieve maar vooral gezellige activiteiten en uitjes te gaan organiseren met als één van de hoogte punten een heuse echte wintersportvakantie met als bestemming de mag-je-niet-missen Dutchweek in Val thorens. Voor een impressie van hoe knettergek en super tof die week is, kijk even de aftermovie. Of ik zelf een beetje sportief ben? Ik heb heel wat jaren geturnd dus lenig ben ik zeker, verder zijn mijn armen goed getraind door het bier drinken, zo nu en dan vind ik ergens de motivatie om te gaan hardlopen en tenslotte houd ik ook van voetbal, al blijft het vaak bij er naar kijken.

Maar genoeg over mij, zie jullie in de Kroeg!!

Sisley den Besten
Hoofd sportcommissie

Beste KAGgers,

Mijn naam is Stan Bendermacher, 20 jaar oud (en ja nu al kaal) en ik kom uit een klein dorpje tussen Amsterdam en Utrecht in genaamd Wilnis. Na een tussenjaar vol met werk, feesten en vakanties vond ik het toch maar een goed idee om ook een beetje aan mijn toekomst te denken. Hierom ben ik in september begonnen aan mijn eerste jaar Facility Management op de NHTV.

Door de aanwezigheid van 't KAG op de Intersib heb ik echt een top tijd gehad in die paar dagen, ik kende niemand in heel Breda en in één keer kwam ik in contact met heel veel gezellige/prettig gestoorde mensen. Een paar dagen na de intersib besloot ik me dan ook in te schrijven voor deze mooie vereniging. In de eerste maand had ik nog geen kamer dus probeerde ik zo vaak mogelijk bij mensen te crashen. Toen ik in oktober eindelijk op kamers zat, leek het me toch wel heel leuk om actief te worden binnen 't KAG.

Ik ben altijd al met sport bezig geweest, vanaf kleins af aan op de voetbalvelden te vinden, elk jaar op wintersport en sinds mijn 15e jaar ben ik 5 keer per week in de sportschool te vinden. Ook vind ik het erg leuk om de grootste topsport aller tijden te beoefenen, namelijk: BIER DRINKEN! Omdat ik bij de sportcommissie mijn interesse voor sport en bier drinken perfect kan combineren voel ik me hier ook erg thuis. Ik ben nog steeds onwijs blij dat ik er bij betrokken ben.

Ik kijk er met plezier naar uit om leuke sportieve evenementen voor jullie te organiseren samen met mijn gezellige team van de sportcommissie en hoop dat jullie er allemaal super veel lol van gaan hebben.

Hopelijk hebben jullie aan deze informatie genoeg, tot in de kroeg!

Met een sportieve groet,

Stan

Hallo KAGgers,

Ik ben Giel Michiels, 22 jaren oud en ik zit op dit moment in het tweede jaar van de studie BK MER op de Avans. Na 1,5 jaar actief geweest te zijn bij de PR-commissie, ga ik er nu bij de sportcommissie voor zorgen dat er dit jaar een aantal mooie activiteiten op de agenda komen, zodat we de bierbuikjes eraf kunnen trainen om ze daarna bij de borrel er weer bij te kweken. Want dat is toch de grootste hobby van menig KAGger, lekker borrelen in de kroeg en feesten in Miller Time. Ook ik ben hier vaak aanwezig om lekker bij te praten, een drankje te pakken en een dansje te wagen.

Tot dinsdag!

Giel

Hoooooiii lieve blauwe vriendjes & vriendinnetjes,

Voor degenen die mij nog niet hebben zien springen of kruipen rondom de Kroeg, ik ben Zoë Koenen, 19 jaartjes oud en geboren en getogen in Best, het kleine gehucht voorbij Eindhoven. Na al een jaar te hebben genoten van de fenomenale dingen die ’t KAG doet, ben ik nu met trots lid van onze mooie sportcommissie. Als de grote familie die we zijn, moeten we natuurlijk die bierbuikjes van onze familieleden wel een beetje in toom houden. Ik weet zeker dat samen met de kanjers van collega’s die ik heb, we hier wat creatieve manieren voor kunnen verzinnen. Uiteindelijk blijft bier drinken in de Kroeg natuurlijk onze belangrijkste sport en zal ook ik elke dinsdag deze sport komen beoefenen. Heb je zin om een praatje met mij te maken, dan neem ik met plezier even een time-out.

Zie jullie dan,

Dikke knuffels, Zoë♥

Lieve KAGgers!

Ik ben Charissa, 21 jaartjes jong en ik kom uit Woerden (Utrecht). Ik ben nu eerstejaars Facility Management en zit sinds september op kamers in Breda, om nog even extra van het studentenleven te genieten! Na een mislukt jaartje op de hogeschool Utrecht hoop ik dat ik hier nog een aantal jaartjes mag blijven:)

Na de geweldige Intersib, heb ik ook gelijk besloten om me in te schrijven bij ’t KAG en vind ik het echt top om nu deel uit te maken van de sportcommissie.

Zelf ben ik altijd heel sportief geweest, maar ben ik nu, met alle feestjes en avondjes uit, iets minder vaak in een sporthal te vinden.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om “drankjes te drinken” met vriendinnen, ga ik graag naar feestjes, festivals & concerten en train ik zo nu en dan nog wel eens mee met een volleybal team.

Ik heb er heel veel zin in om leuke/gezellige sportactiviteiten te gaan organiseren voor ’t KAG en ik zie jullie hopelijk snel een keertje in de Kroeg!

Liefs Charissa