Voorstelrondje: de PR Commissie

Gepost op 24-11-2015

Allerliefste, gekste, alcoholistische KAGgers,

Ik ben Vienna Hendriks, 3e jaars FM’er en 3e jaars KAGger. Ik zal dit jaar de PR commissie leiden en af en toe dronken voeren. Daarom wil ik mijn topteam graag eventjes aan jullie voorstellen. Wij hebben heel veel zin in een topjaar!

Tot dinsdag!

Kusjes en lebbers,

Vienna

Haay lieve KAGgers !

Mijn naam is Kendra , ik ben tweede jaar facility management studente en dit is mijn eerste jaar als actief lid binnen ‘t KAG! Je herkent mij misschien wel van het feit dat zodra ik bier ga drinken, ik altijd op de grond beland. Ik heb super veel zin om in de PR commissie van start te gaan en er een top jaar van te maken!

Tot snel in de Kroeg!

Liefss, Kendra

Hoi!

Ik ben Ruben, een 20 jarige IGAD student (het programmeren van computergames). Naast mijn studie ben ik fulltime feestbeest en ook vaak in de kroegen van Breda te vinden. ’t KAG is de eerste studentenvereniging waar ik bij zit. Door de vereniging ben ik een heel stuk socialer geworden en heb ik er een hoop nieuwe vrienden bij gekregen. Omdat ik het zo leuk vind om bij zo’n hechte groep te horen wil ik mij graag inzetten om het allemaal nóg leuker en beter te maken.

Ruben

Beste feestbeesten,

Mijn naam is Eric, ik ben 22 jaar, en ik studeer IGAD (games programmeren enzo). Sinds dit jaar heb ik me bij 't KAG aangesloten en ben ik me daar enorm mee aan het vermaken. Leuke activiteiten, mooie feesten en goedkoop bier, wat heeft een student nou nog meer nodig? Mij lijkt het supertof om 't KAG nog groter en hechter te maken en dat is de reden dat ik mij heb aangesloten bij de PR commissie van 't KAG! Jullie zullen de komende tijd ongetwijfeld nog meer van me horen!

Tot in de Kroeg!

Groetjes, Eric

Hallo iedereen!

Ik ben Peter Klooster, 23 jaren jong en ik zit op dit moment in het derde jaar van de opleiding International Game Architecture and Design. Ik wordt dan ook wel vaker de KAG nerd genoemd, ook al ben ik inmiddels niet meer de enige in mijn soort.

De meesten van jullie zullen mij wel kennen maar toch nog maar even een korte samenvatting van mijn KAG carrière: 2 Jaar geleden ben ik lid geworden van de PR commissie waarbij ik van dat bestuur de nobele taak op me kreeg om de nieuwe website te maken, hier ben ik dan ook afgelopen jaar behoorlijk zoet mee geweest. Dit jaar doe ik nog een jaartje mee, weer iets meer met de normale taken binnen de PR. Al zal ik dit jaar ook nog besteden aan wat kleine aanpassingen die nog op de site moeten gebeuren.

Verder sta ik natuurlijk netjes elke dinsdag in de Kroeg met mijn herkenbare petje op, of anders met mijn zeer herkenbare obelix pak op een feestje in Miller Time.

Tot dinsdag!