\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

Dubbelzinnige attributen

Gepost op 20-11-2015

Wc borstel

Image 1

Deze rondkoppige, lange meneer is niet alleen ideaal om je wc eens per jaar blinkend te maken, maar kan ook zeker als dildo gebruikt worden. Dit unieke exemplaar heeft namelijk zo’n bijzondere vorm dat de edele delen van de vrouw veelvuldig van genot voorzien kunnen worden. Daarbij hoeft de vrouw zelf niet nat te worden, maar kan je daar de wc borstel voor gebruiken. Zeer handig voor menig man als ie een aantal goudgele alcoholische versnaperingen achter de kiezen heeft.

Bananenschil

Image 1

Het voordeel van dit voorwerp is dat wat erin zit natuurlijk ook zeer lekker is. Maar als je denkt, hup banaan op en weg met die schil dan heb je het toch aardig mis. Denk even aan de leuke tekenfilms waarbij mensen gigantisch op hun snuit gingen door die op de grond liggende schil, ja dat is ook echt waar (Ik spreek uit ervaring aangezien ik het ook wilde proberen). Dus als je echt iemand heeeeeel onaardig vindt, eet veel bananen en bewaar de schil.

Een roos

Image 1

Hij houdt van me, hij houdt niet van me, hij houdt van me, hij houdt niet van me...... Je kan een roos dus niet alleen gebruiken om je dame even tevreden te stellen, je kan er ook gewoon mee gokken. Dit zou gewoon het nieuwe materiaal moeten zijn van het Holland casino. Naast die eeuwige gokverslaving en een-poging-tot-romantisch-zijn, werken de doornen ook geweldig als ruggenkrabber. Als je net dat plekje even niet kan bereiken, ga je de roos uit de vaas halen (die je vriendin zo mooi in het water gezet had) en ga je even helemaal los. LET OP: Heb wel meteen je excuus voor de volgende dag klaar!

Kokosnoot

Image 1

Een kokosnoot is ideaal voor op de woensdagochtenden. Niet alleen om die nadorst te stillen en een heerlijk wel-gebalanceerd ontbijt te hebben, maar ook om het prachtige omhulsel. Indien je weer een nachtje bent wezen logeren bij die gespierde hunk en je zo snel mogelijk weg wilt (aangezien hij de volgende dag toch niet zo heel knap bleek) en je kunt je BH weer niet vinden, omdat die alle hoeken van de kamer heeft gezien, kun je altijd die kokosnootschil gebruiken.

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl