Voorstelrondje: de Activiteitencommissie

Gepost op 16-11-2015

Beste KAGgers en feestdieren,

Voor degene die mij nog niet kennen, of voorbij hebben zien huppelen, ik ben Joyce Rikkers. Dit jaar, het Hoofd AC van de leukste studentenvereniging. Via deze weg wil ik verder jullie kennis laten maken met de geweldig gezellige en idiote commissieleden. Wij gaan er met z’n allen een fantastisch jaar van maken met veel memorabele feesten en activiteiten!

Tot dinsdag in de Kroeg!

Kag-Blauwe knuffels,

Joyce Rikkers

Heeey mede-KAGgers!

Ook dit jaar ben ik weer actief lid, dus ik ga mij bij deze even voorstellen! Ik ben Jesse Blijleven, 20 jaar en geboren en getogen in de mooie sleutelstad Leiden. Momenteel ben ik tweedejaars Facility student en alcoholist in spé. Waar kan je me nou van kennen? Ik sta elke dinsdag in de Kroeg, was pappa op de Intersib en sta vaak op open dagen van school. Wil je nou nog meer van me weten, stap dan gerust op me af op een kroegavond, maar wees er wel snel bij want vanaf februari zit ik in Kaapstad!

Tot dinsdag!

Jesse Blijleven

Beste feestbeesten en party tijgers,

Zal beginnen met mezelf voor te stellen. Mijn naam is Sharon 20 jaar en zit op de Hotel school, lid van deze gestoorde maar ook zeker kei gezellige studentenvereniging. Sinds kort ook lid van de activiteiten commissie. Mijn motto: Geniet en drink met maten, geen liters maar vaten! Samen met de commissie gaan we dit jaar weer een paar hele leuke feestjes neerzetten, hopelijk zie ik jullie dan!

YOLO

Proost!

Sharon Jokic

Hallooooooo Allemaaaaaaal,

Ik ben Emine lohmann, 19 jaartjes jong en sinds kort lid van de Activiteiten Commissie.Zoals velen van ons ben ik (nog een keertje) 1e jaars student facility management.Oorspronkelijk komt deze negerin uit het oh-zo-mooie-maar-verre Brummen, ergens bij Arnhem…Ik ben af en toe een beetje gek in de kop, en hou zeer zeker van een feestje.Ik weet zeker dat ik samen met mijn GE-WEL-DIGE collega’s van de activiteiten commissie een aantal kei mooie feestjes voor jullie neer te zetten.Laten we er samen een mooi jaar van maken!

Groetjes,

De enige echte KAG-Feestnegerin (sorry Amy!)

Emine Lohmann

Hallo gezellige KAGgers!

Ik ben Amy en sinds dit jaar lid van 't KAG. Ik ben een gezellige gekke meid en voelde me al meteen thuis bij ’t KAG vanaf dag 1 van InterSib! Ik hou van lekker creatief en gek bezig zijn en natuurlijk van een goed feestjuhh! duss see ya @ the next hangover 4.0! Ik hoop de KAG-Familie aan te vullen met alleen maar meer gekkigheid, lol, feestjes en gezelligheid!

Groetjes Aamie