​Summervibes

Gepost op 20-07-2015

Hardstikke leuk natuurlijk, vakantie dat je even niet aan je tentamens hoeft te denken, maar gewoon even lekker kan doen wat je zelf wil. Ja tuurlijk moet er ook gewerkt worden, elke student heeft wel geld nodig om leuke dingen te doen, maar toch geeft het wat rust.

Lekker met de ouders mee op vakantie, de laatste keer of gewoon nostalgisch omdat het stiekem best gezellig is, of je gaat met vrienden naar een zomers oord. Uiteraard kan je ook alleen gaan backpacken, Azië is het nieuwe Australië van een paar jaar terug om lekker even erop uit te gaan.

Niet alleen in het buitenland is de zon te vinden, ook in Nederland. Alleen wordt deze afgewisseld met regen in ons koude kikkerlandje. Het maakt allemaal niet zoveel uit wat voor weer het is, want voor ons Hollanders is het nooit goed genoeg. Het is te koud, het regent, het is te warm, het is te klam, ja als we ergens goed in zijn is het wel zeuren over het weer.'

Dus snel over op iets anders, het afgelopen jaar. Wat was het weer lekker, vele leuke dingen gezien en meegemaakt samen met ’t KAG. De wekelijkse kroegborrels, de feesten en activiteiten zoals; Project-P, de wintersportvakantie, Crazy Shots, Bowlen etc.

De CAG zal op een zeer korte termijn verschijnen, daar staan uitgebreiden verslagen in van de meest recente feesten. Ook aan de zomervakantie komt een eind, maar gelukkig hebben we nog een ruime maand. Dus geniet ervan, maak er een prachtfeestje van, veel plezier op festivals en doe geen dingen die wij ook niet zouden doen.

Na de zomervakantie begint de introductieperiode weer, een drukke maand vol met feest en gezelligheid. Hier even de belangrijkste dingen op een rijtje, dus pak snel je agenda en plan het vrij:

• 1,2,3 september – de InterSib (Game on!)
  • Donderdag 3 september Afterparty van de InterSib in Café de Kroeg.
  • Dinsdag 8 september – de Kroegentocht
  • Donderdag 10 september HBO-Intro
  • Dinsdag 22 september (jaarlijkse) BBQ
  • Dinsdag 29 september ALV
  • Dinsdag 6 oktober P2BF!
  • Tevens voor de ouderejaars onder ons, zal in oktober een BAG-Evenement plaatsvinden!

Een hoop om weer naar uit te kijken, houd ons op de hoogte van je vakantie activiteiten door met KAG-Kleding op de foto te gaan! De leukste en uniekste foto kan in september een leuke prijs verwachten. Plaats deze op de tijdlijn van ’t KAG via Facebook en of stuur hem in naar pr@svtkag.nl

Stay tuned en tot in september, nogmaals een fijne vakantie gewenst.