\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

Voorstelrondje: de InterSib Commissie

Gepost op 19-05-2015

Image 1

Beste KAGlega’s!!

Het is niet voor het eerst dat jullie een soortgelijk stukje van me lezen, althans, voor de wat oudere generatie. Maar voor diegene die mij nog niet kennnen, hier komt tie nog een keer!

Mijn naam is Joep Spermon (haha… ja blijft grappig) en ik ben op de laatste ALV gekozen om de Introductie commissie op te mogen zetten, door te voeren en uiteraard een paar hele gave evenementen te organiseren namens onze bloedgeile vereniging. Tijdens mijn eerste jaar op de SIB, én binnen de vereniging, heb ik zelf óók in de introductie commissie gezeten, het aansluitende jaar heb ik het bestuur versterkt als hoofd activiteiten en heb me ook bezig gehouden met de grafische kant van de vereniging. Maar nu, na mijn stage in het stront hete Maleisië, kan ik ook nog hoofd introductie, of voor kort IC, aan mijn CV toevoegen.

Ik ben op het moment 24 lentes jong en dartel nog regelmatig, of eigenlijk altijd wel, als een jong hertje door de kroeg. Ben single (Ja, I KNOW RIGHT?!) en jaren van “NERD” zijn hebben mij voorbereid om deze InterSib, met als thema GAME ON, helemaal in deze stijl weg te kunnen zetten. Heb je nog vragen voor me? Of denk je, nou dat lijkt me nou eens een leuke kerel om een keer een biertje mee te doen. Zoek me op, ik ben zeer gemakkelijk te ondervragen als je mij een glas bier in de hand duwt.

Met een KAG-Blauwe groet en een kusje waar je wild (van wordt) (jup, dyslect)

Joep Spermon


Hoi KAGgers,

Ik ben Emine Lohmann, 18 jaartjes jong :)
Ik studeer net als de meesten van jullie sinds september 2014 ook facility management.
Hiervoor woonde ik in het oh-zo-mooie-maar-verre Brummen, ergens bij Arnhem.
Daarom woon ik sinds september op mezelf in het mooie-want-daar-brandt-nog licht Breda.
Ik hou van creatief bezig zijn, een heleboel gekkigheid en van heel veel gezelligheid.
Dat is ook waarom ik gelijk na mijn eigen InterSib zonder enige twijfel bij ’t KAG ben gegaanen nu als lid van de IC krijg ik de kans om dat nog eens dunnetjes over te doen…

Groetjes,

Emine

Image 1


Hallo knappe KAGkinders,

Mijn naam is Cindy, 21 jaar jong en inmiddels al weer een paar jaartjes lid van onze gezellige vereniging. Vorig jaar was ik actief als secretaris, maar na een half jaartje stage in Center Parcs (in het tropische België of all places) en de nodige herkansingen de afgelopen maanden lijkt dit me een mooi moment om me weer eens actief in te gaan zetten voor 't KAG. Ik heb super veel zin om met dit leuke team te gaan knallen op de InterSib en een hoop nieuwe KAGgertjes binnen te harken. Ik hoop jullie dan ook allemaal te zien op de InterSib om met z'n allen te laten zien hoe leuk onze vereniging is :)

Knuffels,
Cindy

Image 1


Hai leuten en leutinnen!!

Ik ben Nanouk Bekker, maar jullie mogen nouky zeggen ;) (22 jaartjes op deze aardbol) en zit dit jaar ook bij het IC. Ik word ook wel een ei genoemd, of die hard gekookt of en beetje smeuïg van binnen is…. Tja dat is voor mij een weet en voor jullie om zelf achter te komen denk ik. Ik heb al menig ervaring met het organiseren van feesten vanuit mijn vorige jaar in de activiteitencommissie en ga deze keer mijn kunsten vertonen op de interSib. Mijn hobby’s bestaan voornamelijk uit ochtendgymnastiek (ook op woensdag in de namiddag) wijntjes drinken, puzzelen (ja die Ravensburger puzzels) als die maar niet uit te veel stukjes bestaat. 4 is meer dan voldoende. Jullie weten me vast wel te vinden op een terrasje als je nog vragen hebt, toch?

Xjes, Nanouk “nouky” Bekker

Image 1


Beste Mede KAGgers,

Mijn naam is Kevin van Gils! Een 21 jaar oude KAGger die momenteel bezig is met zijn derde jaar van de opleiding International Real Estate and Facility Management. Verder ben ik naast de studie en de feestjes van ’t KAG parttime werkzaam als bartender/kelner en ga ik graag met vrienden een avond de stad in. Velen van jullie kennen me al, maar de mede KAGgers van de lichtingen 2012, 2013 nog niet zo. Daar komt voor mij gelukkig verandering in, dit jaar zal ik deel uitmaken van de introductie commissie waar ik bijzonder hard naar uitkijk. In samenwerking met Joep, Cindy, Nanouk en Emine hoop ik een onvergetelijke bijdrage te leveren aan de InterSib van 2015. De komende maanden zal ik dus met regelmaat in Breda te vinden zijn en hoop ik jullie allemaal terug te zien in De KROEG!

Ciao!!

Kevin van Gils

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl