HolidayCars!

Gepost op 09-04-2015

Autoverhuur deals voor leden van ‘t KAG

De zomervakantie komt eraan, maar je hebt nog niets geboekt of gepland? Geen probleem, want het komt allemaal goed! ’t KAG heeft nu een speciale deal alleen voor de leden van ’t KAG! Of je nu in Nederland blijft hangen of de grens over gaat, Holidaycars.com . helpt jou aan een goedkope huurauto. Speciaal voor de studenten die altijd al een road trip hebben willen doen, relaxed willen rondrijden in Barcelona of Tokyo, een weekendje weg willen óf gewoon in Nederland een auto willen gebruiken bij hun verhuizing naar een nieuwe studentenkamer.

HolidayCars.com heeft namelijk deals met alle autoverhuurmaatschappijen over de hele wereld. Zo vergelijk je met een paar klikken de huurauto’s die voor je klaar staan bij bijvoorbeeld Sixt, Europcar en Hertz. Je kiest zelf de beste deal op basis van voorwaarden, auto, prijs en kan direct boeken via HolidayCars.com.

Als lid van ’t KAG heb je geluk, want je profiteert nu van extra voordeel bij HolidayCars.com. Probeer het maar eens en vergelijk autohuur op Holidaycars.com.

Tip: Heb jij je trip gepland? Wacht dan niet te lang met het huren van een auto. Huurauto’s worden namelijk duurder naarmate de ophaaldatum nadert.