Periodiek ? de nieuwe CAG

Gepost op 03-03-2015

Hallo iedereen!

Hier een korte update van de periodiek commissie. Het vorige boekje is als het goed is nog niet al te lang geleden op jullie deurmat gevallen, en we hopen dat jullie er net zo van hebben genoten als wij.

Natuurlijk zijn wij ook al druk bezig met de volgende editie, en doen wij er alles aan om onszelf te overtreffen en een weer fantastische editie neer te zetten. Betreffende die editie, gaan we nu alvast een tipje van de sluier oplichten.

Het thema, tromgeroffel… Battle of the sexes! Natuurlijk niet afgezaagd een verslag van een battle waarbij het gaat om wie het snelste bier kan drinken, een stropdas kan strikken of een puzzel op kan lossen, maar het echte werk. Wie kan zich het snelst uitkleden (en vooruit, ook weer aan), het snelst een persoon versieren of een pot augurken leegeten. Er zijn zelfs mensen die je een plezier doet met dat laatste.

Ook verschillen tussen mannen en vrouwen zullen aan bod komen. Meningen over de meest uiteenlopende zaken zullen gevraagd en dieper onderzocht worden, waarna we hopelijk een bijna wetenschappelijke conclusie kunnen trekken over de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijk KAGgers.

Verder vonden we ook dat het tijd voor meer seks en alcohol, het smerige werk, grenzen opzoeken. Dus een echte Wall of Shame met schandalige uitspraken of gewoon schandalen. Dingen die eigenlijk zo ver gaan dat er niet over geschreven kan worden. Zo erg, dat hopelijk mensen bang zijn om hun verhaal te lezen, en vervolgens met schaamrood op de kaken moeten zien dat nu het hele KAG van hun actie af weet. Kotsen in een chique restaurant zal het lijstje waarschijnlijk al niet halen omdat er grotere schandalen zijn. Mocht je hier trouwens tips voor hebben, mail de redactie!

Volgens mij hebben we nu wel genoeg prijsgegeven, hopelijk kijken jullie al net zo uit naar de volgende editie als wij!

Graag zien we jullie vanavond in Café de Kroeg, bezopen en wel, zodat wij onze Wall of Shame aan kunnen vullen.