Voorstelrondes der commissies (4/4)

Gepost op 18-11-2014

Lieve vriendjes en vriendinnetjes,

Natuurlijk zullen wij ons van het AC ook netjes voorstellen, want ja wij zijn natuurlijk wel de leukste commissie die er is (no fence guys;) ). Ons AC bestaat uit 4 geweldige, leuke, gezellige commissieleden en 1 hoofd (that’s me). Vorig jaar ben ik begonnen aan FM en ben eigenlijk meteen in het AC gerold. Vorig AC was een geweldig jaar, wel lekker druk, want tja met mensen zoals Wessels en PoepYoup kom je niet ver... Gelukkig hadden Nanouk en ik (oké oké en Spermon ook wel een beetje) het onder controle. Door al het feesten door heb ik tijd kunnen vinden om mijn P te halen en zit nu dan ook in het tweede jaar van FM. Dit jaar leek het me leuk om nog steeds actief lid te blijven, dus vandaar dat ik dit jaar voor een bestuursfunctie heb gekozen. Dit jaar ga ik samen met m’n commissieleden er voor zorgen dat de feesten en activiteiten nog leuker worden. Wij streven naar meer katers on the day after, want hoe meer blackouts je hebt de volgende dag, hoe meer je je 's avonds kunt misdragen. Bedoel die blackouts zijn er niet voor niets;) Oma Charlie kan het weten.. Dan denk je Oma Charlie, ja dat is mijn bijnaam, die heb ik te danken aan mijn rugklachten, rimpels die zichtbaar beginnen te worden en mijn mooie leeftijd 22. Maar even voor jullie, mijn echte naam is veeeel beter; Charlotte, maar Charlie mag ook. Nu denken jullie wow 22, wat heeft zij met der leven gedaan?? Dat zal ik jullie even uitleggen, overigens is 22 een heule mooie leeftijd, maar ik heb hiervoor een MBO opleiding afgerond en als cherry on the pie heb ik een jaartje in Australia gewoond. Helaas kan het mooie Breda niet tippen aan het geweldige Australia, maar Breda is zeker de leukste studentenstad van Nederland en dus geen straf om nu in te mogen wonen! Daarom hoop ik jullie allemaal te zien op onze geweldige feesten, tijdens onze leuke activiteiten en natuurlijk in onze vaste kroeg; De Kroeg op dinsdagavond!!

Dikke kus,
Charlotte

Lieve KAGgers,

De laatste voorstelronde maar zeker niet de minste, want hier zijn natuurlijk alleen maar mensen aanwezig die wel 1, 2, 3, 4, 5, 6 en nog veeeeel meer bier lusten. Deze 1, 53 meter lange dame is inderdaad sinds kort lid van het AC en heeft tot nu toe alleen maar plezier beleef. Om het even concreet te maken, ik ben Denice van Dijk (links op de foto) en ik ben eerstejaars facility management studente. Ik ben uit de Nulandse weilanden gekomen (Ik zou google Maps raadplegen (als het erop staat)) om Breda te verkennen. Natuurlijk was het een hele cultuurshock toen ik een week lang geen één koe, kip of boerderij had gezien. Maar om even serieus te blijven, ik ben selectief sportief en blijf sportief thuis als er een wolkje aan de lucht zit of het naar mijn mening nog ieeeeeets te vroeg is. Verder geef ik kunstschaatsles en vind ik het leuk om een keer een dansje te wagen. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar met één zeer belangrijk doel daarbij gesteld: minimaal 1 keer de trap bij ''de Kroeg'' afkomen zonder met mijn gezicht de grond te kussen (lees: vallen). Nou beste KAGgers, ik zou zeggen ajuus en tot vanavond!

Dikke smakkert,
Denice

Alloha beste leden van ’t KAG,

Ik ben Dirck, 19 jaar jong voor de mensen die dit nog niet wisten. Ik ben een fanatiek sporter op het gebied van alcohol nuttigen en speel af en toe een hockey wedstrijd mee met het bierteam in het prachtige Valkenburg aan de Geul. Gelegen in het zonnige zuiden van Nederland overigens het plekje om binnenslands op vakantie te gaan…
Sinds dit jaar woon ik in Breda en studeer ik Facility Management nadat ik vorig jaar ben gestopt met HRM in Den Bosch.
Ik heb het super gezellig met de vier dames in de AC, enige nadeel: tijdens het eten gaat het over schoenen en make-up en niet over vrouwen en snelle auto’s, bier is gelukkig wel altijd aanwezig. Iedere dinsdag ben ik wel aanwezig in de kroeg en vaak ook nog een of twee andere dagen van de week.
Ik hoop jullie allemaal te zien in de kroeg, tot dan!!!

Groetjes, Carpe Diem, Houdoe,
Dirck van Heteren

Heee leuke KAGgers!

Ik ben Joyce Rikkers, 19 jaar en tweedejaars Facility Management student. Sinds begin van mijn studie heb ik de rustige Veluwe omgeruild voor het oh-zo gezellige Breda. Waar ik me ook regelmatig in het ‘nachtleven’ meng, b.v. op dinsdagavond in de Kroeg.  Daarom leek het me een leuk plan, nu in mijn P in de pocket heb, om actief lid te worden bij 't KAG. Zodoende, ben ik nu AC-Lid,  en met het AC zullen we zorgen voor onvergetelijke avonden. Met mijn (beetje) creatieve brein en spontaniteit wil ik ervoor dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft op de feestjes en activiteiten, zie je daar!

Liefs,
Joyce

Heee lieve KAG’ers!

Ik ben Gidi Jaegers 21 jaartjes jong, woon in het mooie Breda en doe als enige van het AC geen FM, maar communicatie op Avans en zit in mijn 2e jaar. Ben via mijn oude buurman (Michiel Aarts) bij ‘t Kag gekomen en het leek me leuk om in de activiteitencommissie te gaan. Ik vind het super leuk om feestjes en activiteiten te organiseren, het geeft me energie en ik geniet ervan als ik zie dat mensen het naar hun zin hebben. Natuurlijk zal ik zelf ook bij alle feestjes en activiteiten aanwezig zijn en gaan we er met z’n alle een mooie happening van maken! Volgend jaar ga ik in de zomer twee festivals mee organiseren, als dit me bevalt wil ik later na mijn studie hier misschien wel verder in werken. Samen met de andere leden van het AC zullen we dit jaar voor knallende, uitdagende, extreme, geweldige, spectaculaire en bezopen feesten & activiteiten zorgen! See you sooon @ De Kroeg of ergens anders!!

Groetjesss Gidi!

Tot vanavond allemaal vanaf 21:00 in Café de Kroeg!