Voorstelrondes der commissies (3/4)

Gepost op 12-11-2014

Hoi lieve KAGgers!

Ik ben Vienna, 18 (bijna 19!) jaartjes jong, Limburger in hart en nier, maar ontzettend blij dat ik mijn boerendorpje heb mogen inruilen voor het mooie Breda. Ik heb de functie van Hoofd Public Relations op me genomen dit jaar. Ik ben sinds mijn eigen InterSib al KAGger, sinds de wintersport week fanatiek KAGger en sinds dit jaar dan ook actief KAGger. Carnaval is mijn grootste hobby, op ‘t KAG na uiteraard. Daarom stond ik gister, bij grote uitzondering, later in de Kroeg, ik stond namelijk in Maastricht het ‘vastelaovesseizoen’ in te luiden. Waar velen van jullie zullen denken of verwachten dat bier mijn favoriete drankje is, moet ik jullie helaas teleurstellen. Baileys overtreft toch echt alles, hoewel bier een prima en veel goedkoper alternatief is. Ik ben van plan om er samen met mijn mannen een heel mooi en succesvol jaar van te maken. In ieder geval totdat ik op stage ga in februari.

Heel veel kusjes, Vienna

Beste KAGgers,

Mijn naam is Pim Bomhoff, ik ben 22 jaar en ik kom uit Heerlen, in het zonnige zuiden van Limburg.
Ik ben eerstejaars Facility Management en zit nu sinds een maand op kamers waardoor heen en weer reizen gelukkig tot het verleden behoord.Aangezien ik duidelijk te oud ben om direct van de middelbare school te zijn gekomen, spreekt het voor zich dat ik voor Facility management iets anders heb gedaan. Ik heb namelijk eerst anderhalf jaar in Tilburg vertoefd aan de UvT om organisatiewetenschappen te studeren maar dat bleek niet mijn ding dus ben ik nu in het geweldige Breda terecht gekomen waar ik nog menig jaartje hoop te blijven.In mijn vrije tijd drink ik graag een speciaal biertje met vrienden, ga ik naar concerten en festivals, en speel ik (bas)gitaar. Maar vies van een feestje ben ik natuurlijk ook niet! Ik ben dan ook regelmatig op dinsdag in de Kroeg te vinden (of welke locatie dan ook..).Aangezien ik nu in de PR-Commissie zit zal ik mijn best doen om menig potentieel KAG-lid dat laatste zetje te geven in de goede richting, dat er nog maar velen mogen volgen!Ik kijk uit naar een super leuke tijd met het KAG en een te gek jaar bij mijn mooie commissie.

Tot dinsdag!

Pim

Hallo iedereen!

Ik ben Peter Klooster, 22 jaren oud en ik zit op dit moment in het tweede jaar van de studie Internetional Game Architecture and Design richting Indie Game Development (of in het kort: Game Developer). Zelf ben ik nu ongeveer een jaar geleden bij ’t KAG terecht gekomen nadat ik eerst school even had aangekeken en toen toch mijn droom maar in vervulling liet gaan door een mooie studentenvereniging op te zoeken.
Nadat ik eind vorig jaar gevraagd was om bij de PR te komen heb ik me ook dit jaar weer aangemeld om mijn kennis over het omgaan met klanten (ik doe al een aantal jaar freelance opdrachten) weer ten goede van onze vereniging te gebruiken. Op dit moment vervul ik een bijzondere taak binnen de PR, ik ben op dit moment namelijk bezig met het bouwen van een nieuwe website voor ’t KAG. Daarna zal ik mij weer bezighouden met de normale taken.Verder sta ik elke week gewoon in de Kroeg om lekker ‘een paar’ biertjes weg te tikken en zullen de meesten van jullie mij wel herkennen aan het petje wat ik altijd draag, wat er overigens wel eens voor heeft gezorgd dat mensen me niet herkenden als ik hem niet droeg (…).

Tot dinsdag!
Groetjes,

Hallo KAGgers,

Ik ben Giel en ik zit in het 2e jaar HRM aan Avans hogeschool. Vorig jaar ben ik in maart begonnen als lid van de PR-Commissie. Dit beviel mij zo goed dat ik dit jaar door wil gaan met PR om voor genoeg geld te zorgen om alle KAG feesten en activiteiten, waar ik zelf ook meestal aanwezig ben, te kunnen organiseren. Daarnaast ben ik ook vaak te vinden in de Kroeg om samen met jullie KAGgers mooie avonden te beleven. Als laatste wens ik jullie allemaal een super leuk jaar.

Giel

Heeey KAGgers!

Ik ben Frederik Nieuwenhuizen en word voornamelijk Fred genoemd.
Ik ben 23 jaar en studeer SBRM, (Small Business and Retail Management) aan Avans Hogeschool. Ik heb een paar jaar geleden ook een jaar Facility Management gestudeerd, maar heb besloten van studie te veranderen.
Het afgelopen jaar zat ik ook in de PR en het jaar daarvoor ben ik Hoofd Public Relations geweest. Momenteel run ik nog steeds de website en Facebookpagina van 't KAG en ga dit jaar deze taken langzaam overdragen.
Wil je meer weten spreek me dan aan op de dinsdagen, ik ben (bijna) altijd in Café de Kroeg of op een KAG-Feestje in de Miller Time te vinden. Daarnaast ben ik op woensdag de vaste keeper van 't futsalteam en in de weekenden werk ik als taxichauffeur, dus heb jij een taxi nodig? Bel Taxi Prince en vraag naar mij!

Cheers en tot snel!