Voorstelrondes der commissies (2/4)

Gepost op 07-11-2014

Lieve sportieve KAGgers

Mijn naam is Lisa van der Linden, begonnen aan mijn 2e jaar facility management en woonachtig in het mooie en veel te gezellige Breda. Oorspronkelijk kom ik uit Mierlo, een heel klein dorpje vlakbij Helmond. Sommige van jullie zullen mij ook wel kennen als de kneus van de wintersport. Met mijn pols in het gips en 2e graads brandwonden op mijn gezicht kwam ik, na een geweldige week vol snowboarden en feesten, terug van de eerste wintersport georganiseerd door ’t KAG.
Nadat ik vorig jaar mijn propedeuse heb gehaald dacht ik dat het wel tijd werd om een actieve functie binnen ’t KAG op me te nemen. De keuze om hoofd van de sportcommissie te worden was geen moeilijke keuze. Je zou denken dat een hoofd sport heel sportief is, maar helaas… Afgelopen jaar ben ik gestopt met al het sportieve wat ik deed. Daarvoor heb ik altijd heel fanatiek gehockeyd en getennist. Sporten is absoluut iets wat ik mis, daarom wil ik samen met de sportcommissie, zo veel mogelijk KAGgers aan het sporten krijgen. Ben jij ook iemand die lekker wil sporten met andere KAGger, meld je dan snel aan voor de KAG-Fit Facebook. Je zal mij dit jaar vooral tegen komen met de verschillende sportieve activiteiten die wij dit jaar gaan organiseren, met als hoogtepunten natuurlijk weer de Batavierenrace en de Wintersport naar Val Thorens. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop jullie ook.

Liefs Lisa

Hoihoi!

Ik ben Sisley den Besten, 18 jaar en het nieuwe gupje van de sportcommissie. Ik ben namelijk de enige eerstejaars facility studente, mááháár daarom niet minder enthousiast en gezellig!
Ik kom uit het kleine boerendorpje Brandwijk, in de buurt van Dordrecht, en binnenkort woon ik hier in het mooie Breda. Inmiddels ben ik gelukkig redelijk gewend aan al die bussen, stoplichten en zebrapaden (die kennen ze thuis namelijk niet echt).
Verder ben ik niet vies van 1,2,3.. of meer wijntjes/biertjes en houd ik van dansjes in De Kroeg, dit lukt alleen niet altijd wanneer ik weer eens niet heelhuids daar van de trap af kom.
Tot slot heb ik er heel veel zin in om samen met alle leuke mensen van de sportcommissie allerlei leuke activiteiten te gaan organiseren voor jullie!!

Doeidoei,
Sisley

Lieve allemaal!

Ik ben Hilde, 21 jaar jong en 2e jaars FM student. Na mijn P te hebben gehaald besloot ik Breda een jaar te verruilen voor het ontzettend toffe Azië. Nu ben ik (helaas?) weer terug en klaar om me in te zetten voor de gezelligste en mooiste studentenvereniging van Breda!Samen met het Sterrenteam a.k.a. de Sportcommissie zal ik mijn best gaan doen om alle KAGgers wat fitter, strakker en sportiever te krijgen. Denk aan de wintersport, Batavierenrace, de KAG-Fit pagina en de sportteams die we op het oog hebben (opletten dames!). Ik heb d’r zin An!Voor iedereen een heel goed, gezellig, dronken en gelukkig schooljaar gewenst, met memorabele (dinsdag)avonden in Café de Kroeg, gezellige/nuttige uren op school en natuurlijk vele sportieve tijden!

Proost en vele blauwe kusjes, Hilde

Hallo allemaal!

Ik ben Marc van der Vinden en 2e jaars student Facility Management. Sinds dit jaar zit ik bij de sportcommissie en hoop veel leuke sportactiviteiten te gaan organiseren dit jaar. Ik woon zelf op kamers in Breda in een studentenhuis met o.a. KAGger Floris van Oosten en bij m’n ouders woon ik aan de Zeeuwse kust. Mijn hobby’s zijn toch wel uitgaan en sporten, daarom zit ik ook bij het zaalvoetbalteam van ’t KAG en voetbal ik elke zaterdag nog bij m’n team in Zeeland. Dit is een mooie combinatie want bij beide teams houden ze wel van een biertje na t sporten. Ook ga ik graag naar wedstrijden van Ajax als ik tijd heb. Jullie zullen me dit jaar genoeg zien op feestjes en activiteiten van ’t KAG!

Groetjes, Marc

Beste KAGgers,

Mijn naam is Jules Smeekens, 23 jaar jong en ik woon al meer dan 4(!) jaar in het prachtige Breda. In dat eerste jaar heb ik Facility Management gestudeerd aan de NHTV. Dit pakte echter niet zo goed uit en toen ben ik geswitcht naar de opleiding Accountancy op de Avans, waar ik momenteel derde jaars ben. Voorheen ben ik binnen ’t KAG lid geweest van de activiteitencommissie en vorig jaar maakte ik deel uit van de eerste sportcommissie. Dat jaar in de sportcommissie was met zo goed bevallen dat ik er graag nog een jaartje aan vast wilde plakken! Zelf probeer ik ook zo veel mogelijk te sporten, zo doe ik aan voetbal, zaalvoetbal, crossfit, ga ik graag een stukje hardlopen en wanneer er sneeuw ligt ben ik in de bergen te vinden. Het doel wat ik voor ogen heb met de sportcommissie is om er voor te zorgen jullie KAGgers dichter bij elkaar te brengen door middel van sport!

Sportieve groet, Jules Smeekens

We zien jullie graag allemaal dinsdag in de Kroeg, voor vragen of tips mail dan naar sport@svtkag.nl.
Hieronder dan nog hoe het niet moet, Lisa let je even op?