Voorstellen der commissies (1/4)

Gepost op 28-10-2014

Beste KAGgers,

Mijn naam is Michiel Jespers, 22 jaar oud en woonachtig in Terheijden, een pittoresk dorpje onder de industriële rook van Breda. Ik ben een 4e jaars Hotel Management student en wachtend op mijn diploma. Op dit moment ben werkzaam als Banquet Sales Coördinator bij Amrâth Hotel Brabant. Gelukkig werk ik in Breda, dus kan ik nog steeds elke dinsdag aanwezig zijn in Café de Kroeg voor de wekelijkse borrel.

Twee jaar geleden ben ik begonnen als lid van de PR-Commissie. In dat zelfde jaar heb ik van mei tot oktober ook de functie van Interim Penningmeester vervuld. Om even een stapje terug te doen tijdens mijn stage, ben ik vorig jaar lid geweest van het KAO (KAG Advies Orgaan), maar vanaf juni ben ik weer vol aan de slag gegaan als Interim Penningmeester. Om toch actief te blijven bij de gezelligste vereniging, heb ik me dit jaar aangemeld als Hoofd Periodiek. Samen met mijn fantastische commissie, zal ik jullie voorzien van leuke blogs op de site en onzinnige posts via de CAG-Facebook. Vanaf dit jaar gaan wij ook met de tijd mee en zal ons verenigingsblad digitaal aan jullie voorgeschoteld gaan worden. Geen paniek, het eerst volgende boekje zal gewoon nog op jullie deurmat ploffen!
Ik wens jullie veel leesplezier komend jaar en tot dinsdag in Café de Kroeg!

Michiel

Lieve KAGgers

Hierbij wil ik jullie voorstellen aan het enige vrouwelijke lid van de periodiek commissie: IK! Linda Bierman. Mijn achternaam beschrijft mij al genoeg; De twee dingen waar ik het meest van houd. Maar daarnaast ben ik ook het enige lid in de commissie die wel gewoon Facility Management studeert.
Dit vrouwelijke lid woont sinds kort in het gezellige Breda. Ik kom oorspronkelijk uit het mooie Sassenheim, vlakbij Leiden, waar ik de meeste weekenden nog te vinden ben. Verder vind ik het heerlijk om een paar keer per week te zwemmen en met mensen van het goede leven biertjes weg te tikken in de/een kroeg.
Ik ben na mijn introductieweek gelijk bij ’t KAG gegaan. Dat ik ook echt actief lid werd, ging iets minder vrijwillig (Lees: met invloed van de nodige goudgele rakkers, en de overtuigende praatjes van mijn toen nog toekomstige commissieleden), maar daar ben ik mijn commissie nu alleen maar dankbaar voor. Ik heb erg veel zin in mijn tijd bij ’t KAG en om jullie te verblijden met goede en grappige verhalen.

Ajuu,
Linda

Hallo beste KAGgers,

Ik zit sinds een paar weken bij onze gezellige studentenvereniging. Tot nu toe vind ik het hartstikke leuk bij het ’t KAG en daarom ben ik ook maar meteen bij de Periodiek commissie gegaan. Ik zit niet op de opleiding Facility Management, sterker nog: ik zit niet eens op de NHTV. Ik ben met ’t  KAG in aanraking gekomen via mijn, voor jullie waarschijnlijk wel bekende, huisgenoten Jules en Giel. De opleiding die ik wel volg is Communicatie aan Avans Hogeschool, natuurlijk wel in het prachtige Breda. In het weekend ga ik lekker terug naar mijn ouders in het gezellige Eersel, dicht bij Eindhoven, om daar te werken en te voetballen. Ik zit sinds kort ook in Breda op zaalvoetbal waar ik in dezelfde competitie zit als ’t KAG, die gaan dus in ieder geval 1x verliezen dit seizoen ;)
Naast sporten houd ik ook net als waarschijnlijk iedereen van jullie wel van een goed feestje, ik ben daarom in het weekend ook regelmatig te vinden op Stratumseind. Het lijkt me leuk om jullie dit jaar, samen met de rest van de Periodiek commissie, te voorzien van wat lekker leesvoer en met jullie bier te nuttigen in de Kroeg.

Tot kijk, Sven

Hallo allemaal,

Ik ben Kars, en ik ben een alcoholist (applaus). Wij mensen die meer dan 20 biertjes in de week drinken, worden door de maatschappij tot probleemdrinker gedoopt. En nu zeg ik: Genoeg! Ik ben het zat. Het enige drankprobleem dat ik heb is dat ik financieel vaak lekker down to earth ben (lees: aan de grond).  Wij zijn geen alcoholisten. Wij hebben onszelf in de hand! Wij zijn gewoon jonge studenten met een onnatuurlijk enthousiasme voor dat goudgele goedje. Wij zijn liefhebbers. Wij zijn bourgondiers.  Wij zijn KAGgers!
Nu door met wat serieuzers. Blijkbaar moet ik jullie wat over mezelf vertellen, aangezien ik een groentje ben in het donkerblauwe KAG-Shirt. Nou, ik heet Kars van Opbergen, ik ben 22 jaren geleden uit wat edele delen gevallen, en ik kom uit Brabant jongen BAM! Ik hou van op de bank pizza eten, geld vinden in te wassen broeken, en speciaalbiertjes. Ik leef elk jaar zo’n 359 dagen naar carnaval toe (365 min 5 dagen carnaval en 1 dag detox), en ik lijd aan de ziekte chronische uitstelleritis, vrijwel uitsluitend gevonden onder studenten. Ook ben ik (tromgeroffel zwelt langzaam aan) eerstejaars Hotel Management student. Na mijn in-depth vergelijkend warenonderzoek tussen ‘t KAG en They Who Must Not Be Named, was het wel duidelijk wat de gezelligste en leukste studentenvereniging van Breda was!
Ik zie er in ieder geval naar uit jullie, als lid van de Periodiek-Commissie van dit schooljaar, te voorzien van nieuws, columns en andere KAG-Gerelateerde nonsens.

Houdoe,
Kars

Volgende week donderdag zal de Sportcommissie aan jullie worden voorgesteld en we zien jullie vanavond allemaal tijdens het bowlen!