\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

Vouchercloud!

Gepost op 19-08-2014

Het nieuwe studiejaar komt in zicht en door al die leuke feestjes houd je geen cent meer over...
Als student weet je hoe je veel geld bespaart. Je eet bij je ouders, koopt drankjes bij de Lidl of Aldi en voor de inrichting van je kamer ga je opzoek tweedehands spullen. Soms, (als de stufi net binnen is), is het tijd om eens lekker te winkelen.
Opzoek naar de beste koopjes loop je Breda door. Je wordt de ene na de andere winkel ingetrokken door de schreeuwende teksten ‘uitverkoop’, ‘tweede voor de halve prijs’ en ‘alles moet weg’. Je telefoon heb je in je zak, maar gebruik je die ook voor het winkelen? Met de app van www.vouchercloud.nl vind je op locatie de beste aanbiedingen. Handig dus als je honger of dorst hebt door het winkelen, of dat je je moeder even op een terrasje afzet, zodat je zelf nog meer kilometers kunt maken. Via de app vind je korting voor bijvoorbeeld Sacha, Hunkemöller of Front Runner.
Veel winkelplezier met vouchercloud!


Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl