Kamer te huur!

Gepost op 26-05-2014

(For English see below)

KAMER TE HUUR IN BREDA!

Per 1 juli of augustus 2014 is een ruime kamer te huur (voor onbepaalde tijd) in “Huize Salsedo” aan een zijstraat van de altijd gezellige Ginnekenweg in de leuke buurt Zandberg in Breda. De vloeroppervlakte is ongeveer 32 m2.

Voor de huurders van het huis (4 in totaal) is er een gemeenschappelijke keuken met kookeiland, stoomoven, combi-oven, cooker, ingebouwd koffieapparaat en vaatwasmachine. In het huis zijn ook een gemeenschappelijke badkamer (douche), WC en wasmachine. Voor het huis is er een kleine buitenruimte die gebruikt kan worden als terras, mocht het lekker weer zijn zoals het de afgelopen dagen is geweest. Of voor het stallen van je fiets.

Letterlijk om de hoek bevindt zich een Albert Heijn die 7 dagen per week geopend is. Naar het stadscentrum is het 5 minuten fietsen en naar het NS-station ongeveer een klein kwartiertje.

De kamer wordt leeg opgeleverd. Al het meubilair dat op de foto's staat is dus niet inbegrepen.

Heb je interesse, vragen of wil je het huis en de kamer bezichtigen? Neem dan contact op per telefoon of e-mail:

telefoon: +31 (0) 6 51 54 07 52

e-mail: ol.veld@gmail.com

Groeten!
Olivier

ROOM FOR RENT IN BREDA!

Starting July or August 1st 2014 there is a spacious room for rent (long term) at the house called 'Huize Salsedo', situated in the very nice Zandberg neighbourhood at a sidestreet of the always sociable Ginnekenweg in Breda. The size is approximately 32 sqm.

For the tenants (4 in total) of the house there is a shared kitchen, which has a cooking-island, steam-oven, combi-oven, cooker, built-in coffee machine and dishwasher. There are also a shared bathroom (shower), toilet and washing machine. In front of the house there is a small space (kind of terrace) where you can park your bicycle or sit outside on sunny days.

Just around the corner, there is an Albert Heijn supermarket / grocery store that is open 7 days a week. It’s only a 5 minutes bike ride to the city centre of Breda and only 15 minutes to the Central Trainstation.

The room is not furnished, so you can bring your own stuff. All furniture on the pictures is not included and will be removed.

If you are interested, have any questions or want to visit the house and room, please contact me by phone or e-mail:

Telephone: +31 (0) 6 51 54 07 52

E-mail: ol.veld@gmail.com

Kind regards,
Olivier

(This information is not an offer. Details are in the lease agreement. Acceptance of the tenant depends also on the approval by the other tenants)

Wil jij ook je kamer verhuren en heb jij een aantal mooie foto's en een geweldige omschrijving? Mail dan even naar pr@svtkag.nl, wij helpen je graag een stapje verder!