De Batavierenrace 2014

Gepost op 16-05-2014

Met een volledig team van 25 sportievelingen vertrokken de KAGgers naar de Batavierenrace  om zich van hun sportiefste kant te laten zien. De nachtploeg moest er al snel aan geloven. Om 1 uur ’s nachts vertrok de eerste KAGger vanuit Nijmegen richting de eindbestemming met een fietser langs zich om hem naar de eindstreep te roepen, terwijl de ochtend en middag ploeg al aan het genieten waren van het mooie feest op de campus van Enschede. De eerste twee KAGgers waren na hun slopende etappes klaar met lopen, iets later dan gepland door een navigatieprobleempje kwam het busje ook aan om de lopers af te lossen met twee frisse KAGgers vol adrenaline.

Rond zeven uur kwam de nachtploeg aan in Ulft en begon de ochtendploeg na een zware nacht aan de herstart, terwijl de avondploeg eventjes uit kon rusten van de zware nacht. Nadat de middag ploeg zijn etappes had gelopen en nog eventjes langs de EHBO was gegaan door een valpartij, kreeg heel het KAGteam een medaille van Bram Perenboom voor de 253e plaats en kon de prestatie gevierd worden. Eindelijk was het dan zover, het feest waar op heel het KAGteam aan het wachten was. Met de muziek van lijn 7 konden alle KAGgers helemaal los gaan en alle spierpijn in de benen voor even te vergeten. Na een mooi feest en nadat Wessels de wc iets te ver vond lopen ging iedereen terug naar de tent om de kater uit te slapen.

Wil jij ook mee doen aan de Batavierenrace 2015, of andere sportactiviteiten met 't KAG. Houd de Facebookpagina van ´t KAG in de gaten, en meld je aan voor de KAG-Fit groep!

Giel Michiels