Kamers te huur!

Gepost op 30-04-2014

Beste KAG-leden,

Binnenkort gaan de 2e jaars FM-Studenten hun vleugels spreiden en wegvliegen naar verre onbekende landen (of naar Belgïe). Wat doen ze dan met hun kamer? Juist, onderverhuren. Dus ben jij nog op zoek naar een kamer, dan hebben wij hier wat pareltjes voor je.

Hello There!

Surprisingly,  as a lot of other students I am also going on a six month placement and therefore I would like to sub – rent my room. It is around 17m2 for only 314 euro!  You only share the kitchen and bathroom with one other student. My room is located at the Pasbaan near bus stop Vlaszak. It is just a few minutes’ walk to the city center and the supermarket. 10 minutes’ walk to the station and 5 minutes’ walk to NHTV Hopmanstraat and Avans. NHTV Sibeliuslaan is only 15 minutes by bike. Available from June till January, but it will also be negotiable. Send a message so we can socialize and make some appointments.

Regards,

Pauline Magnée
Contact: Paulinemagnee@hotmail.com

Dag allemaal,

Ik verhuur mijn kamer van 1 juni t/m 1 januari (kan evt ook vanaf 1 juli). Het huis is in de Dijkstraat (Tuinzigt) en is maar 5 min naar de stad en AH/Jumbo en 10 minuten naar Avans en NHTV. Je deelt het met 5 mensen (jongens en meisjes) en er is een gezamelijke keuken, douche, wc en een grote tuin. De huisbaas komt elke week poetsen, dus het is een netjes en schoon huis.

Mijn kamer is op de eerste verdieping, het is 16 m2 en je hebt uitzicht op de tuin. Het bestaat uit een 2 persoons hoogslaper, groot bureau, koelkast, bank, inbouw kast en een aantal kastjes. Het kost €340 incl gas/water/licht/internet.

Groetjes Anne Marije
Contact: Annemarije112@hotmail.com

Voor meer informatie, of meer foto's neem even contact op via het emailadres onder de berichten.
Nog wat handige sites voor het zoeken naar kamers:

1. Studenten die op exchange of stage gaan komend semester en hun kamer willen onderverhuren, kunnen dat doen op www.HousingAnywhere.com. Je kunt hiermee wat extra geld verdienen om je exchange te financieren, en tevens help je de NHTV en Avans met het vergroten van het kameraanbod voor exchange studenten.
  2. www.kamernet.nl : een handige en vaak gebruikte site voor het verhuren en huren van kamers. Dit kan tijdelijk of permanent.
  3. www.kamertje.nl : ook een handige en vaak gebruikte site voor het verhuren en huren van kamers. Dit kan tijdelijk of permanent.
  4. Ook kun je kiezen voor de Facebookgroep NHTV and AVANS - Living Arrangements, hier worden ook veel kamers aangeboden. Je kunt zo makkelijk aan een nieuwe woonplek komen of je kamer aanbieden voor verhuur.

Wil jij ook je kamer verhuren en heb jij een aantal mooie foto's en een geweldige omschrijving? Mail dan even naar pr@svtkag.nl, wij helpen je graag een stapje verder!