Bierprijzen

Gepost op 26-03-2014

Bier, hetgeen een studentenleven wat dragelijker maakt.
Bier, we kennen het allemaal, we drinken het bijna allemaal en soms in iets te grote hoeveelheden.
Bier, ookwel bekend als gerstenat, pils, pint, buis, goudgele rakker en ga zo maar door. Dit brouwsel, is sinds kort voor de minderjarigen onder ons een stuk lastiger te verkrijgen, want tegenwoordig moet je 18 jaar of ouder zijn om dit genotsmiddel te mogen nuttigen.

Des al niet te min kun je thuis met vrienden gewoon lekker bier drinken als je nog geen 18 bent zonder dat het strafbaar is. Daarom hebben we een tip voor jullie, op de site van Biernet worden alle aanbiedingen in de gaten gehouden en wij als studenten vinden het altijd fijn om goedkoop te drinken. Doe hier dus je voordeel mee als je thuis wat wilt gaan drinken, het kan je namelijk nogal wat geld besparen.

Als KAG-Lid bespaar je gelukkig niet alleen door aanbiedingen in de gaten te houden, maar ook met je KAG-Pas. In de Miller Time en Café de Kroeg krijgen we namelijk ook korting. Echter gaat daar vanaf 1 april iets in veranderen, maak je geen zorgen we hoeven uiteraard nog steeds niet het volle pond te betalen. Door de overheid moeten de kroegbazen meer accijns gaan betalen over bier, dit geldt dus ook voor Patrick.
We hebben al een paar keer de dans ontsprongen en mogen dan ook heel blij zijn dat tot nu toe nooit onze prijs is verhoogd. De prijs gaat per biertje slechts met 10 cent omhoog, dit geldt ook voor wijn en fris. Dit betekent dat je vanaf 1 april 2014, op vertoon van je KAG-Pas dus voor slechts €1,70 bier, wijn en fris kan halen bij de Miller en in Café de Kroeg. Wat er met de geweldige actie 4 bier voor 5 euro in Café de Kroeg (alleen op dinsdag en woensdag) gaat gebeuren is nog niet besloten. Dit horen we zo snel mogelijk en laten het dan uiteraard aan jullie weten, maar tot die tijd zal deze actie gewoon blijven bestaan.

Als laatste wil ik graag afsluiten met de slechtste bierreclame ooit, voor zover het een reclame valt te noemen. Het blijft een komisch filmpje, wat door velen van jullie waarschijnlijk als eens is gezien.

Cheerz, Frederik