Meat & Greet BBQ

**English version below**

Facebook Event

Lieve KAGgers,

De tropische zomer is ten einde gekomen en het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Je loopt door je nieuwe school en je kent helemaal niemand. De nieuwe stad, de school en het studentenleven is erg wennen. En je wordt niet meer verwend door je ouders. Gelukkig hebben wij de oplossing om je beter te laten wennen, namelijk onze jaarlijkse Barbecue op 17 september 2019!

De ouderejaars hebben dit riedeltje al eens meegemaakt en weten als geen ander hoe een nieuwe stad kan zijn. Daarom nodigen wij jullie uit op onze jaarlijkse Barbecue. Een hele avond vol gezelligheid, drankjes en een manier om elkaar beter te leren kennen.

Het eerste drankje krijg je van ons! Schrijf je snel in en kom genieten. 🙂

Heb je allergieën of ben je vegetarisch, laat het ons dan even weten.

IN HET KORT:

Waar: Café de Kater, Havermarkt 16
Wat: BBQ!
Wanneer: 17 september 2019
Kosten: €5,- voor leden en €7,50 voor niet-leden

Je kunt je inschrijven bij de KAG-tafel op school of stuur een mailtje naar activiteiten@svtkag.nl. Je kunt het bedrag contant betalen of pinnen bij de KAG-tafel, of je kunt het bedrag overmaken naar NL80 RABO 01430 88068 t.n.v. SV ’t KAG. Vermeldt wel in het bijschrift: “BBQ 2019 + je naam”. Let op; niet betaald is niet ingeschreven!

Tot snel!

Blauw kus,

Je AC GIRLSSSS

—————————————————————

Dear KAGgers,

The tropical summer has come to an end and the new college year has started off. You are walking through your new school and you do not recognise anybody. A new city, a new school and the student life is something you have to get used to. Also, your parents are not spoiling you anymore. Therefore, we have the greatest opportunity to get used to your new life: our annual BBQ on the 17th of September 2019!

The senior students are already used to this and they are aware of how exciting this new life stadium can me. This is why we would like to invite you to our annual BBQ. An evening full of fun, drinks and a way to get to know each other.

The first drink is on us, so please subscribe and enjoy! 😊

If you have any allergies or are vegetarian, please let us know as soon as possible.

IN SHORT:

Where: Café de Kater, Havermarkt 16
What: BBQ
When: 17th of September 2019
Costs: €5,- for members and €7,50 for non-members.

You can subscribe at the KAG-table or send an email to activiteiten@svtkag.nl. You can pay in cash or by card at the KAG-table, or transfer the money to NL80 RABO 01430 88068 under the bank account name SV ‘t KAG. Please make sure to add “BBQ 2019 + your name” to the transfer. Watch out: not paid is not subscribed!

See you soon!

Blue kisses,

Your AC girls

Als een slet in Lloret – Kroegentocht/Pub Crawl

Facebook Event

*English version below*

Lieve KAGgers,

Het nieuwe schooljaar is weer van start gegaan en dat betekent ook dat het eerste KAG evenement er weer aan komt. Op 3 september 2019 zal de legendarische kroegentocht weer plaatsvinden. Herinner jij je vakanties met je vrienden en vriendinnen nog? Die geweldige tijden dat je als 16-jarige zonder je ouders op vakantie ging? Ja? Dit jaar presenteren wij:

De ultieme KAG vakantie: Als een slet in Lloret!

Graaf terug in je geheugen, trek je meest sletterige outfit aan en sla je slag met de dames en heren van ’t KAG.

De kroegentocht begint in Café Nassau om 19.00 uur. Tijdens de kroegentocht zullen we verschillende kroegen afgaan waar enige drankjes zullen worden uitgedeeld. Wie haalt het vliegtuig naar huis?

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar: introductie@svtkag.nl
Voor leden is het inschrijfgeld €5,- en voor niet-leden €7,50. Let op, je bent pas echt ingeschreven als je ook betaald hebt, dit kan door het juiste bedrag over te maken onder vermelding van ‘Kroegentocht 2019 en je naam’ naar de KAG-rekening: NL80 RABO 0143 0880 68 t.n.v. SV T KAG. Het is ook mogelijk om te pinnen en contant te betalen aan de KAG-tafel.

In het kort:
Wat: De ultieme KAG vakantie: Als een slet in Lloret kroegentocht
Wanneer: 3 september 2019
Waar: Start in café Nassau
Hoe laat: 19.00 uur
Kosten: €5 voor leden, €7.50 voor niet leden

Kusjes,
Introductie commissie

——————————————————————

Dear KAGgers,

The school year has started again and this also means that the first KAG events are coming up. At the 3rd of September 2019 the legendary pub crawl will take place again. Do you remember your holidays with your friends? Those awesome times when you were 16 years old and went on a holiday without your parents? Yes? This year we present:

De ultieme KAG vakantie: Als een slet in Lloret!

Dig into your memory and put on your most slutty outfit and your best holiday can start!

The pub crawl starts in Café Nassau at 7:00PM. During the pub crawl we will visit several bars and some drinks will be served. Will you make the airplane back home?

You are able to register yourself by sending an email to: introductie@svtkag.nl
If you are a member, the registration fee will be €5 and for non-members €7,50. Please note, you are fully registered when you have transferred the right fee with the description ‘Pub crawl 2019 and your name’ to the KAG-account: NL80 RABO 0143 0880 68 under the name of: SV T KAG. It is also possible to pay in cash or by card at the KAG-table.

In short:
What: De ultieme KAG vakantie: Als een slet in Lloret pub crawl