\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

Commissies

Activiteitencommissie

\"Image

De activiteitencommissie zorgt jaarlijks voor de geweldige feesten activiteiten van studenten vereniging ’t KAG. Ook het weekendje weg dat ieder jaar wordt gehouden verzorgen zij. De commissie biedt kansen om je organisatie capaciteiten te verbeteren en het leren organiseren van evenementen en het samenwerking binnen een hechte groep.

Heb je ideeën of vragen, mail dan naar: activiteiten@svtkag.nl

AC 2015-2014

Caitlin Pardoen, Maartje Vinken, Maartje Vonk, Tugce Arik & Coen van Dijk

PR-Commissie (& Internetcommissie)

Image 1

De vereniging heeft haar eigen Public Relations commissie. Deze commissie legt contacten met nieuwe en huidige sponsoren en onderhoud deze ook. Zij komen met plannen om studenten vereniging ’t KAG goed te profileren. In deze commissie werk je aan je promotionele vaardigheden. Je leert je vereniging te vertegenwoordigen en je legt contacten met de buitenwereld.

Heb je ideeën of vragen, mail dan naar: webmaster@svtkag.nl

Image

Om de leden op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, de data van de aankomende feesten of gewoon tijdverdrijf te bieden had 't KAG ook haar eigen Internet Commissie. Deze commissie in sinds het bestuursjaar 2012-2013 aan de PR-Commissie toegevoegd. De PR houdt zich bezig met de verschillende soorten van social media en het bijwerken van de KAG website. Leuke stukjes schrijven, interessante of juist belachelijke dingen vinden en die delen met de leden.

PR commissie 2014-2015

Lamar Voskuilen, Sam Neijman, Ramon van den Brule, Floris Luijendijk & Koen Serno

De Sportcommissie

Image 1

Sinds vorig jaar heeft de vereniging een sportcommissie. Deze commissie zal zorgen voor een aantal activiteiten en mag ook voorde tweede keer een wintersportreis voor de leden organiseren. Hiernaast is de commissie verantwoordelijk voor het opzetten van sportteams en deelname aan landelijke evenementen zoals de Batavierenrace. De commissie is in het leven geroepen om de diversiteit van de vereniging extra invulling te geven en de leden meer te bieden dan alleen de feesten.

Heb je ideeën of vragen, mail dan naar: sport@svtkag.nl.

Sportcommissie 2014-2015

Niki ten Bosch, Lisa Venhaus, Manouk Rutten, Suzan Borghgraef & Celine Ernest

Periodiek commissie

\"Image

Iedere 3 maanden verschijnt er het verenigingsblad CAG (Confronterende Achterliggende Gedachte) In dit blad staan alle gebeurtenissen van de afgelopen 3 maanden en wordt er ingegaan op belangrijke en leuke zaken die interessant zijn voor de leden van ’t KAG. De commissie leert leuk en aantrekkelijk te schrijven voor de lezer en is goed op de hoogte van alle gebeurtenissen binnen de vereniging. Met een goed product als eindresultaat. Sinds het bestuursjaar 2012-2013 heeft de Periodiek een eigen Facebookpagina exclusief voor leden. Deze CAG pagina is in het leven geroepen omdat de actualiteit van de belangrijke en leuke zaken in een hoog vaandel staat, op deze pagina verschijnen quotes, foto\'s en nog meer leuke berichten.

Heb je ideeën of vragen, mail dan naar: periodiek@svtkag.nl

Periodiek commissie 2014-2015

Tessa Teunissen, Merel Erkens, Floor van Pelt & Jael Baaten

Introductiecommissie

\"Image

Ieder jaar organiseert de BUas (Facility en Hotel Management) een introductiekamp voor al haar aankomende studenten. Dit is de eerste keer dat deze studenten in contact zullen komen met onze vereniging. Er word vaak gezegd dat de eerste indruk het belangrijkste is. Vandaar dat studentenvereniging ’t KAG haar eigen commissie hiervoor heeft opgericht. De commissie is verantwoordelijk ’t KAG te profileren tijdens dit introductiekamp en de studenten op een positieve manier ’t KAG te leren kennen.

Heb je ideeën of vragen, mail dan naar: introductie@svtkag.nl

Introductiecommissie 2017-2018

Bram Arends, Megan Jackson, Roos van de Beek & Mijke de Groodt

Lustrumcommissie

\"Image

Iedere 5 jaar viert studentenvereniging ’t KAG haar lustrum. Voor dit grote feest heeft de vereniging ook haar eigen commissie. Zij zorgen dat het bestaan van de vereniging grootschalig gevierd zal worden. Dit evenement kan gezien worden als het grootste van iedere 5 jaar. Er gaat daarom ook veel voorbereiding in zitten.

Heb je ideeën of vragen, mail dan naar: lustrum@svtkag.nl

Lustrumcommissie 15 jarig lustrum (2017 - 2018)

Youp van den Berg, Emine Lohman, Dirck van Heteren, Mats Vermeulen & Michiel Aerts

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl