\'t Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de Breda University of Applied Sciences (BUas). Het is een vereniging zonder verplichtingen!


Ontgroeningen kennen we niet en we verplichten de leden nergens toe. Je kunt dus doen waar je zin in hebt.

We zien onszelf als een vriendengroep waarin iedereen welkom is. Gezellige feesten en activiteiten als een weekendje weg, bbq, bowlen, etc. zorgen ervoor dat je snel nieuwe en leuke vrienden leert kennen.

Naast al het feesten bieden wij ook hulp tijdens je studie. We helpen je dan zelf of brengen je in contact met iemand die je goed kan helpen.

Image 1

Stichting ’t Blijft Allemaal Goed verwelkomt jou!

‘Hoi! Ook na je studieperiode is er gedacht aan gezelligheid, verbondenheid en kennisdeling!’

Image 1

Op dit moment sta je nog midden in het studentenleven: je moet veel doen voor je studie en natuurlijk ga je naar de gebruikelijke feestjes. Helaas maar waar, daar komt ook een keer een einde aan. Na je studie begint het werkende leven. Een spannende tijd, waarin er helaas wel wat minder tijd over blijft om af te spreken met je oud studiegenoten.

Om te voorkomen dat je elkaar uit het oog verliest, organiseren wij minimaal één bijeenkomst per jaar. Daarnaast kunnen we kleinere bijeenkomsten op aanvraag organiseren. Zo zorgt stichting ’t BAG ook na je studie voor gezelligheid, verbondenheid en kennisdeling met je oud studiegenoten.

Image 1

Wij laten jullie graag nu al vast kennismaken met stichting ’t BAG!

De tweede bijeenkomst kende een iets andere opzet. Bij het schitterende restaurant 'Binnen' in Breda vond de tweede bijeenkomst plaats, deze keer een themabijeenkomst. Spreker Willem van Dalen (www.willemvandalen.com) nam ons mee in zijn wereld, de wereld van 'hospitality'. Dit lokte de nodige gesprekken over dit onderwerp uit onder de aanwezigen! Deze avond was er ook weer genoeg tijd om bij te praten met de oude bekenden uit de studententijd.

Image 1

Vierdejaars en nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor de Facebookpagina en kom tijdens de volgende bijeenkomst een kijkje nemen!

Bestuur stichting ’t BAG

www.stichtingbag.nl
www.facebook.com/pages/Stichting-t-BAG/162516340562128

Sponsors


Image 1

Image 1

Image 1

Agenda

e-Boekhouden.nl