Meat & Greet BBQ

**English version below**

Facebook Event

Lieve KAGgers,

De tropische zomer is ten einde gekomen en het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Je loopt door je nieuwe school en je kent helemaal niemand. De nieuwe stad, de school en het studentenleven is erg wennen. En je wordt niet meer verwend door je ouders. Gelukkig hebben wij de oplossing om je beter te laten wennen, namelijk onze jaarlijkse Barbecue op 17 september 2019!

De ouderejaars hebben dit riedeltje al eens meegemaakt en weten als geen ander hoe een nieuwe stad kan zijn. Daarom nodigen wij jullie uit op onze jaarlijkse Barbecue. Een hele avond vol gezelligheid, drankjes en een manier om elkaar beter te leren kennen.

Het eerste drankje krijg je van ons! Schrijf je snel in en kom genieten. 🙂

Heb je allergieën of ben je vegetarisch, laat het ons dan even weten.

IN HET KORT:

Waar: Café de Kater, Havermarkt 16
Wat: BBQ!
Wanneer: 17 september 2019
Kosten: €5,- voor leden en €7,50 voor niet-leden

Je kunt je inschrijven bij de KAG-tafel op school of stuur een mailtje naar activiteiten@svtkag.nl. Je kunt het bedrag contant betalen of pinnen bij de KAG-tafel, of je kunt het bedrag overmaken naar NL80 RABO 01430 88068 t.n.v. SV ’t KAG. Vermeldt wel in het bijschrift: “BBQ 2019 + je naam”. Let op; niet betaald is niet ingeschreven!

Tot snel!

Blauw kus,

Je AC GIRLSSSS

—————————————————————

Dear KAGgers,

The tropical summer has come to an end and the new college year has started off. You are walking through your new school and you do not recognise anybody. A new city, a new school and the student life is something you have to get used to. Also, your parents are not spoiling you anymore. Therefore, we have the greatest opportunity to get used to your new life: our annual BBQ on the 17th of September 2019!

The senior students are already used to this and they are aware of how exciting this new life stadium can me. This is why we would like to invite you to our annual BBQ. An evening full of fun, drinks and a way to get to know each other.

The first drink is on us, so please subscribe and enjoy! 😊

If you have any allergies or are vegetarian, please let us know as soon as possible.

IN SHORT:

Where: Café de Kater, Havermarkt 16
What: BBQ
When: 17th of September 2019
Costs: €5,- for members and €7,50 for non-members.

You can subscribe at the KAG-table or send an email to activiteiten@svtkag.nl. You can pay in cash or by card at the KAG-table, or transfer the money to NL80 RABO 01430 88068 under the bank account name SV ‘t KAG. Please make sure to add “BBQ 2019 + your name” to the transfer. Watch out: not paid is not subscribed!

See you soon!

Blue kisses,

Your AC girls

Geplaatst in Geen categorie.