Als een slet in Lloret – Kroegentocht/Pub Crawl

Facebook Event

*English version below*

Lieve KAGgers,

Het nieuwe schooljaar is weer van start gegaan en dat betekent ook dat het eerste KAG evenement er weer aan komt. Op 3 september 2019 zal de legendarische kroegentocht weer plaatsvinden. Herinner jij je vakanties met je vrienden en vriendinnen nog? Die geweldige tijden dat je als 16-jarige zonder je ouders op vakantie ging? Ja? Dit jaar presenteren wij:

De ultieme KAG vakantie: Als een slet in Lloret!

Graaf terug in je geheugen, trek je meest sletterige outfit aan en sla je slag met de dames en heren van ’t KAG.

De kroegentocht begint in Café Nassau om 19.00 uur. Tijdens de kroegentocht zullen we verschillende kroegen afgaan waar enige drankjes zullen worden uitgedeeld. Wie haalt het vliegtuig naar huis?

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar: introductie@svtkag.nl
Voor leden is het inschrijfgeld €5,- en voor niet-leden €7,50. Let op, je bent pas echt ingeschreven als je ook betaald hebt, dit kan door het juiste bedrag over te maken onder vermelding van ‘Kroegentocht 2019 en je naam’ naar de KAG-rekening: NL80 RABO 0143 0880 68 t.n.v. SV T KAG. Het is ook mogelijk om te pinnen en contant te betalen aan de KAG-tafel.

In het kort:
Wat: De ultieme KAG vakantie: Als een slet in Lloret kroegentocht
Wanneer: 3 september 2019
Waar: Start in café Nassau
Hoe laat: 19.00 uur
Kosten: €5 voor leden, €7.50 voor niet leden

Kusjes,
Introductie commissie

——————————————————————

Dear KAGgers,

The school year has started again and this also means that the first KAG events are coming up. At the 3rd of September 2019 the legendary pub crawl will take place again. Do you remember your holidays with your friends? Those awesome times when you were 16 years old and went on a holiday without your parents? Yes? This year we present:

De ultieme KAG vakantie: Als een slet in Lloret!

Dig into your memory and put on your most slutty outfit and your best holiday can start!

The pub crawl starts in Café Nassau at 7:00PM. During the pub crawl we will visit several bars and some drinks will be served. Will you make the airplane back home?

You are able to register yourself by sending an email to: introductie@svtkag.nl
If you are a member, the registration fee will be €5 and for non-members €7,50. Please note, you are fully registered when you have transferred the right fee with the description ‘Pub crawl 2019 and your name’ to the KAG-account: NL80 RABO 0143 0880 68 under the name of: SV T KAG. It is also possible to pay in cash or by card at the KAG-table.

In short:
What: De ultieme KAG vakantie: Als een slet in Lloret pub crawl
When: September 3rd 2019
Where: Café Nassau
Time: 7:00PM
Costs: €5 for members, €7,50 for non-members

Kisses,
Introduction commission

Geplaatst in Geen categorie.